Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Карађорђевићи у серији “Круна, држава, народ”!

Продуцентска кућа „Волф Ентертејнмент“ данас је објавила трејлер за дуго очекивану документарну серију господина Лазара Вуковића „Круна, држава и народ“, која открива животну причу Њ.К.В. Престолонаследника Александра.

Са премијером планираном ове јесени, „Круна, држава и народ” нам открива сложену историју и прати узбудљиву и истиниту причу, како је краљевска породица Србије, на раскршћу источних и западних утицаја, настојала да очува круну, служећи народу и отаџбини. И само рођење Престолонаследника Александра нам сведочи о комплексности, јер је лондонска хотелска соба у којој је дошао на свет на 24 сата проглашена југословенском територијом, да би наследник престола био рођен у својој земљи. Документарац прати и дурге интригантне приче, као што су „опљачкано злато“, о коме се спекулише дуги низ година, породично наслеђе које је закључано у сефу више деценија, као и конфискацију целокупне приватне имовине краљевске породице.

Тизер можете погледати на ЛИНКУ

У режији редитеља Лазара Вуковића, „Круна, држава и народ” открива бројне тајне краљевске породице које до сада нису биле познате јавности. „Њ.К.В. Престолонаследник Александар први пут јавно износи своју животну причу. Од рођења у егзилу у Лондону, преко крштења на ком му је кума била покојна Краљица Елизабета II, до проглашења за државног непријатеља са две године, много тога личи на увод неког бестселера белетристике.

Овај документарни филм биће доступан на свим језицима, захваљујући напредној технологији вештачке интелигенције (AI) коју смо развили у нашој компанији, што ће бити први пут у светским оквирима да је тако нешто урађено”, рекао је Вуковић.

Колико сам био срећан када смо почели снимање управо на месту где је започео мој животни пут, у хотелу „Клериџиз“ у Лондону марта прошле године, сада сам још и више одушевљен након погледаног трејлера. Серија ће сигурно бити интересантна јавности, и ја сам захвалан бројним људима који већ јесу и који ће тек учествовати у овом пројекту и придружити ми се у причању моје животне приче. Само део саговорника је приказан у трејлеру, а очекујте много више, рекао је Њ.К.В. Престолонаследник Александар.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЛОНДОН: Краљевски пар Карађорђевић на помену грчком краљу Константину II!

УСКОРО НА “СУПЕРСТАРУ”: “Ваздушни мост” Радоша Бајића, серија о четничкој акцији спашавања америчких пилота!

ЧУДА НЕБЕСКА ОД КОМУНИСТА: Хоће да смијене Вранеша, угрожава партизанску ЦГ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

андрија6

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА СЈУТРА БИРА ЛИДЕРА: Андрија Мандић једини кандидат!

будубуду

ЕУ ИЛИ БУДУЋНОСТ БЕЗ БУДУЋНОСТИ: Забрањују коприву, старији људи ризик за глобалну економију!

кларинет

Бели Двор: Краљевски пар уручио кларинет музичком таленту Андрији Јашаревићу!

Samir-Hadzic

КОНТРАСТАВ, САМИР ХАЏИЋ: Санкције Русији штете грађанима, ЕУ не надокнађује ни цент!

милобо

ЗБЦГ: Оптужница против Мила Божовића политичка, да се одмах пусти из затвора!