Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Дискредитоване НВО против нашег уласка у владу, пласирају и лажне анкете!

Данашња намјештена анкета у којој се лажно представља да је око 50 одсто грађана против уласка коалиције ЗБЦГ у владу, очајнички је покушај криминала и оних чија је политика поражена на свим изборима након 30. августа 2020. да опструирају најављену реконструкцију владе, навео је посланик НСД-а Јован Вучуровић, реагујући на резултате данашње анкете ЦГО-а.

Ако се зна ко стоји иза анкете, онда је општепознато да је та НВО управо у финансијској спрези са тајкунима бившег режима, и да тај аранжман треба да буде и случај за тужилаштво. Наравно да је та НВО одавно дискредитована овим финансијско-пословним везама, али је овдје важније евидентирати ову панику коју у тим круговима изазива чињеница да ће ЗБЦГ ускоро бити дио владе – истакао је Вучуровић.

Како је истакао, Влада ће бити знатно ојачана уласком људи из ЗБЦГ и то изазива страх код оних који су у протеклом периоду били дио криминалне хоботнице или су у блиским односима са мафијом и тајкунима.

Тајкуни, мафија и њихови плаћеници и треба да се плаше доласка ЗБЦГ на мјеста одлучивања, али зато знамо да се томе радују грађани Црне Горе, који знају да ће наша коалиција урадити све да Црна Гора постане успјешна, богата и правна држава – закључио је Вучуровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!