Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КАНАЛИ ДПС УДБЕ, “ПОБЈЕДА”: Преко крапова до цркве, Београда и Москве!

Пише: Иван Милошевић

Уколико неко до сада није знао како изгледа рукопис УДБЕ може да то види данас својим очима на насловној страни “Побједе”! И свака част аутору, да пише УДБИНИМ стилом не може свако! Треба да су за вама деценије и деценије вјерног рада, стискања по ходницима и хлађења у разним пацовским и осталим каналима, копања по идеолошким и осталим урвинама, од комарца прављења магарца и од чињеница  фатаморгане, а илузије и болесне преокупације проглашавати истинама. Не, не може то свако, не може свако да дође до УДБИНИХ предавача са бољшевичких универзитета и конспиративних радионица, гдје се све учи у име народа и вољеног вође! Не, не може свако да искривљује и онако искривљену стварност и да послије тога од ње не остану мрвице! Признајем – не знам тако да пишем и скидам капу првом перу УДБИНЕ “Побједе” и признајем да је заслужио некадашње новинарско признање за животно дјело “Вељко Влаховић”. Сигуран сам да би Влаховић позавидио првом перу “Побједе” на данашњем одрађеном домаћем УДБИНОМ задатку! Их, да васкрсне Ђилас или Моша, били би пресрећни, јер би знали да нијесу џабе ђавоље тикве садили по Црној Гори. Примиле су се и бујају и када им вријеме није!

Неколико и више килограма крапова из језера нелегално уловљених подигло је на ноге комплет прву посаду ДПС УДБЕ! Домогли су се ноћног снимка негдје са средине језера и са чамца на којем је скончавало неколико или више килограма крапова у  друштву два Зећанина наоружаним митским копљима за улов рибе! По УДБИНОМ ДПС сценарију два Зећанина нијесу Зећани, него су то превејани четници из Битке на Неретви који зло мисле независној Црној Гори и под заштитом мрака љуљају темеље Ранкове и Милове Црне Горе! Припомаже им, ко други, него православни поп из обижњег манастира, односно обавјештајног тајног центра БИЕ и ФСБ-а. Чим је добио вијест да је извршен десант на неколико или више килограма крапова допливао је да види о чему се ради и провјери кодна имена несрећних Зећана, заправо повампирених четника! Уз то је онеспособио комплетну шпијунску опрему државних језерских ренџера и бацио је у воду! Сада ДПС-овски медијски ренџери кукају да су на језерској пучини у мрклој ноћи нападнути од провјерених специјалних агената “српскога света” и да је Црна Гора пред коначним сломом и да се већ сјутра утапа у Београд на води и постаје дио Дорћола и Малог мокрог луга!

УДБИНА “Побједа” ангажовала је и медијског форензичара, стручњака за одређивање азимута, правог и косог угла “српског света” који је непобитно утрвдио да иза излова неколико и више килограма крапова стоје тајни агенти Митрополије црногорске приморске и њени витезови из реда Зете, Врањине и Плавнице. Откривене су и оптужујуће фотографије сусрета актера “српског света” и њихово сликање са поверљивим домаћим човјеком и вјерним сарадником некадашњег КГБ-а, а садашњег ФСБ-а из Москве. Фотографиује су пронађене у тајним скровиштима фејсбук налога, инбокса и месенџера. Иако отворена за све фаце овога свијета, УДБИН форензичар из “Побједе”, утврдио је да су слике чуване на сигурном мјесту, да су имале посебне шифре и да су биле исписане руском азбуком. Ипак, све је дешифровано и на тај начин је спашено неколико или више килограма крапова у околини Лесендра и Грможура! Уз њих преживјела је и независна ЦГ!

Такође је утврђено на основу раздаљине од Пренкићеве трепавице до митрополитовог брка да је наредба о излову крапова и њихово складиштење на тајном четничком  чамцу дошла од Путина лично и њеног војног заповједника Шојгуа. Она је тајним летом голуба са кодним именом ” сухој 27″ пренешана у србијански штаб БИЕ и предата је лично Вулину и Вучићу. Они су је под кодним именом “Побједа” пренијели у тајну базу на сред Скадарског језера. За изазивање нестабилности Спајићеве владе, али и независне ЦГ, одабрани су елитни зетски агенти типа “МИ – 10”. Нажалост, акција није успјела, крапови су спашени, као и независна Црна Гора! Углавном, “Орао је пао”, али за кратко, јер акција ће ускоро бити поновљена! 

УДБИНА ПОСЛА!!!!!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!