Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ ПРИМИО АМБАСАДОРА РОДИЋА: Црна Гора и Србија једна фамилија!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић сусрео се данас са новоименованим амбасадором Републике Србије у Црној Гори Небојшом Родићем.

Мандић је честитао Родићу именовање и пожелио му добродошлицу како у Црну Гору, тако и у Скупштину Црне Горе, истичући притом да наше двије државе, које су готово 100 година биле у државној заједници, требају да успостављају моделе сарадње који ће бити на корист и у интересу грађана.

Мандић је амбасадору Родићу изразио јасну намјеру и важност коју Црна Гора придаје великим инфраструктурним пројектима попут завршетка аутопута и реконструкције пруге Београд-Бар, као и валоризације пуног потенцијала Луке Бар како за потребе државе Црне Горе, тако и за земље које се наслањају на њу. Током састанка Мандић је апострофирао да је од великог интереса за Црну Гору да има најбоље могуће односе и сарадњу са Републиком Србијом – наведено је у саопштењу.

Амбасадор Родић је изјавио да му чини велику част да представља Републику Србију у Црној Гори. Он је упознао Мандића са актуелном политичком ситуацијом у Републици Србији, изражавајући своје увјерење да ће се убрзо након конституисања парламента у Србији оформити и група пријатељства између наша два народна дома. Родић је Мандића упознао и са пројектом ЕXПО 2027. посебно наглашавајући да ће од истог бенефите имати цијели регион, те да је то велика шанса за нашу земљу када је у питању област туризма – стоји у саопштењу Одјељења за односе са јавношћу Скупштина Црне Горе.

На самом крају, амбасадор Родић се захвалио предсједнику Скупштине на издвојеном времену, апострофирајући да је спреман да предано ради изградњи најбољих могућих односа између наше двије братске државе и изражавајући своје увјерење да ће бити учесник бројних добрих и лијепих ствари.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

СРПСТВО СРПСКЕ: Спомен плоче за Павла Ђуришића, Радојицу Перишића, Јоаникија Липовца и Петра Баћовића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!