Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КРАЉЕВСКИ ДВОР, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Повратак монархије није лак!

У Краљевском Двору одржана је Изборна скупштина „Удружења Краљевина Србија“, највеће невладине организације у нашој земљи, а које је под мојим покровитељством. Свечани део је одржан у присуству Принцезе Катарине и мене, а скупштини је присуствовало више од 60 делегата из свих крајева Србије и Републике Српске.
-Пут обнове монархије није лак, пун је изазова и бројних препрека. Удружење Краљевина Србија својим радом и залагањем за вредности које представљају монархију, као и пружањем подршке и помоћи Краљевском дому, доприноси да овај пут брже и лакше савладамо. Пружам пуну подршку руководству Удружења Краљевина Србија, јер је препознало важност и посветило се едукацији младих и промоцији вредности монархије код наше омладине. Једино она има снагу да донесе неопходне промене нашем друштву и сматрам да то и даље треба да буде у фокусу вашег рада.. Ви нисте политичка организација и окупљате све људе без обзира на њихово политичко, верско, национално и свако друго опредељење. Захвалан сам руководству Удружења што поштује ту моју препоруку и што се тога придржавате у свом раду, истакао сам у мом обраћању.
На слици може бити: 8 особа и текст
Свечани део скупа отворила је краљевска верзија химне Србије „Боже правде“, а овом делу скупа присуствовали су и господа Дарко Спасић и Зоран Живановић, чланови Крунског савета. У радном делу Скупштине, г-дин Милош Павковић је поново изабран за председника „Удружења Краљевина Србија“.
„Удружење Kраљевина Србија“ (KС) основала је група студената Београдског универзитета 2008. године, под првобитним називом „Kраљева омладина“. Удружење је основано као непрофитна, невладина и нестраначка организација, под покровитељством Њ.K.В. Престолонаследника Александра, са циљем обнове уставне парламентарне монархије у Србији. Та група младих људи, уверена да обнова уставне парламентарне монархије може да помогне Србији, успела је својим позитивним активностима да подстакне и младе и старе да им се придруже.
Због жеље многих старијих од 26 година да се придруже, „Kраљева омладина“ је од јануара 2010. наставила да делује као подмладак веће организације – „Удружења Kраљевина Србија“. Удружење је отворено за све, без обзира на политичку, националну или верску припадност. Чланство расте сваким даном, а тренутно Удружење броји више од 21.000 чланова и највећа је невладина организација у Србији.
У остваривању својих циљева „Удружење Kраљевина Србија“ одбацује недемократске и тоталитарне методе. Само позитивном кампањом, промотивним активностима и хуманитарним радом, Удружење промовише идеју уставне парламентарне монархије.
извор: фејсбук престолонаследник Александар
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

СРПСТВО СРПСКЕ: Спомен плоче за Павла Ђуришића, Радојицу Перишића, Јоаникија Липовца и Петра Баћовића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!