Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЧУДА НЕБЕСКА, УПРАВА ЦАРИНА СЕ ПОХВАЛИЛА: Одузели 150 папагаја и 50 хрчака!

Службеници Управе царина су 25. јануара на граничном прелазу Добраково у раним јутарњим часовима контролисали аутобус који саобраћа на редовној линији Београд-Херцег Нови и том приликом пронашли скривену робу – 150 комада живих папагаја 50 комада живих хрчака. Укупна вриједност одузете робе је процијењена на 1.750 еура, а против физичког лица је покренут прекршајни поступак. Одузета роба је предата на даљу надлежност службеницима ветеринарске инспекције, наводе из Управе за царине.

Истог дана службеници Управе царина вршили су појачану контролу у Подгорици на локацији код пијаце ТЦ Гинташ и том приликом од више лица одузели цигарете без акцизних маркица, у количини 1527 паклица, као и 61кг резаног дувана укупне вриједности 9000€. Против једног лица поднијета је кривична пријава надлежном тужиоцу, док су према осталим лицима покренути прекршајни поступци, каже се у саопштењу.

Додаје се да су службеници Управе царина 26. јануара у ЦИ Добраково прегледали теретно возило и поред уредно пријављене робе за увозника из Црне Горе пронашли непријављену робу и то 240 кг пчеларског воска, укупне вриједности 2.880€.

Управа царина ће и у наредном периоду наставити са континуираним спровођењем појачаних контролних активности на комплетној територији Црне Горе, закључују у саопштењу.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

СРПСТВО СРПСКЕ: Спомен плоче за Павла Ђуришића, Радојицу Перишића, Јоаникија Липовца и Петра Баћовића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!