Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЧУДА НЕБЕСКА, УПРАВА ЦАРИНА СЕ ПОХВАЛИЛА: Одузели 150 папагаја и 50 хрчака!

Службеници Управе царина су 25. јануара на граничном прелазу Добраково у раним јутарњим часовима контролисали аутобус који саобраћа на редовној линији Београд-Херцег Нови и том приликом пронашли скривену робу – 150 комада живих папагаја 50 комада живих хрчака. Укупна вриједност одузете робе је процијењена на 1.750 еура, а против физичког лица је покренут прекршајни поступак. Одузета роба је предата на даљу надлежност службеницима ветеринарске инспекције, наводе из Управе за царине.

Истог дана службеници Управе царина вршили су појачану контролу у Подгорици на локацији код пијаце ТЦ Гинташ и том приликом од више лица одузели цигарете без акцизних маркица, у количини 1527 паклица, као и 61кг резаног дувана укупне вриједности 9000€. Против једног лица поднијета је кривична пријава надлежном тужиоцу, док су према осталим лицима покренути прекршајни поступци, каже се у саопштењу.

Додаје се да су службеници Управе царина 26. јануара у ЦИ Добраково прегледали теретно возило и поред уредно пријављене робе за увозника из Црне Горе пронашли непријављену робу и то 240 кг пчеларског воска, укупне вриједности 2.880€.

Управа царина ће и у наредном периоду наставити са континуираним спровођењем појачаних контролних активности на комплетној територији Црне Горе, закључују у саопштењу.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

ТУЖИЛАШТВО БУДНО ПРАТИ, АЛИ СРБЕ: Испитаћемо је ли Николаидисова лутка спаљена по закону!

СТАВ, ВЕЛИМИР АБРАМОВИЋ: Да би опстала Србија треба да буде краљевина!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Јаков нас вријеђа, можда га пустимо да се види са муслиманима!

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!