Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

РТЦГ-А СМИРУЈЕ МОНТЕГРИНЕ ЗБОГ ПРЕНОСА СВЕТОСАВСКЕ АКАДЕМИЈЕ: Будите стрпљиви, преносићемо и Трипунданске свечаности, као и одлазак муслимана у Меку!

Радио и Телевизија Црне Горе, као јавни медијски сервис свих грађана, па и вјерујућих којих је велики број у Црној Гори, у складу са Програмско-продукционом планом који то предвиђа за најзначајније вјерске празнике, емитовала је снимак Светосавске академије у Бијелом Пољу, саопштио је Уредништво РТЦГ.

Академија је емитивана на Трећем односно Парламентарном програму, у дијелу културно-умјетничког програма за који овај канал има дозволу АЕМ-а, а због заузетости термина на Првом и Другом каналу, што је практиковано и раније.

Емитовани садржај представља први од три вјерска догађаја којима ће Телевизија Црне Горе посветити посебну програмску пажњу у наредном периоду, сходно интересовању јавности, а то су Трипунданске свечаности у Котору као и извјештавање о одласку вјерника исламске вјероисповијести из Црне Горе на Хаџ у Меку, закључују у уредништву РТЦГ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!