Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРПСКА ОДБРАНА ИЛИ У MONTENEGRU НИШТА НОВО: “Вијести” и Антисрби свих боја на ногама – бој се бије за (анти)српска Пљевља!

Пише: Иван Милошевић

У Монтенегру ништа ново! Срби су и даље на мети, мјери им се свака ријеч, запета и знак узвика. Бити добар Србин у Црној Гори значи бити лојалан бирач и гласач против власти, а када на српским гласовима нова власт дође на власт, Срби оберу бостан. Сбаки њихов захтјев, знак питања и одговор или прослава празника, постају непожељни, ваља их стјерати у ћошак или изложити на стуб срама! Уколико је неки од Срба упоран да истиче тробојку, слави српске празнике, оде до Београда или Бања Луке, на њега се дигне сва медијска машинерија “Вијести” “Побједе” и остале медијске послуге ДПС-а и дери до бесвијести. Те издаја државе, те славље друге државе, те вељесрпска окупација, те инвазија четника, те угрожавање темеља Монтенегра, те подизање тензија и ремећење међунационалног и међувјерског склада! Срби су добри момци када ћуте и јавно кажу да нијесу оно што су и када пљују на саме себе, а постају лоши истог момента када се против тога побуне и траже да буду равноправни са осталима! 

И задња антисрпска медијска и јавна епизода са прославом Сретења у Пљевљима спада у ту причу! Дарио Вранеш да неким чудом позлати Пљевља и подигне плате грађанима на 2000 евра био би непожељан, јер слави српски празнике. Усудио се Вранеш да истакне тробојку, усудио се и да четнике или комунистичке неистомишљенике помене у позитивном смислу, дрзнуо се да на Сретење српски прича и сања! Довољно за његов медијски одстрел, а стрелице према кабинету првог човјека ових дана упућују “Вијести” и њихови компањони из бивше власти! 

Нико ни да зуцне о Суљу Мустафићу који у центру Подгорице окупља Бошњаке са Балкана, гости турске дипломате и албанске политичке вође и склапа “Бошњачки свијет”. Нико ни да помене Кенану Струјић Хабрић која се не ових дана не вади из Сарајева и са представницима федералне власти БИХ(тамошњим Бошњацима) припрема бошњачку стратегију за одбрану турских и исламских интереса! Нико не диже дреку ни када Албанци у Тузима и Улцињу славе Дан албанске заставе, куну се да ће се Албанци ујединити и да ће ускоро имати три или четири државе на Балкану! На све то Монтенегрини из табора ДПС-а, ПЕС-а, Уре и остале бивше и садашње политичке гарнитуре ћуте као да језика немају! Али језик развежу када се нешто српски помене или прослави! Онда се не зна ко је први, други, трећи или задњи у осуди свега српског и проглашавања Срба тензичким елементом! 

И онда неко каже да је смијењен ДПС??? Јесте, нијесу више на министарским и сличним мјестима, али њихова идеологија, као и провјерени кадрови, и данас ведре и облаче Црном Гором и Србе проглашавају тензичким елементом! Драги Срби, ДПС је остао без власти, али је и даље на власти и циједи своју антисрпку идеологију и попут правих Титових пионира машу комунистичким марамама и траже обуздавање Срба! 

И шта Срби да раде? Ништа друго него да јавно славе што је за славље, да машу тробојкама и његују што ваља његовати и Србију и Српску поздрављају на сваком кораку и славе њихове славе и успјехе као своје! 

Тако је и са Сретењем! Браћо Срби, срећна вам 220-годишњица ПРВОГ СРПСКОГ УСТАНКА! И треба Сретење да славимо и то не један дан, него читави мјесец, ваљда би тада неко схватио да Срби славе вријеме у којем су подизали устанке, а у којем данашњи Антисрби (Монтенегрини, Бошњаци, Албанци, муслимани…) нијесу ни постојали. Ту чињеницу не могу промијенити ни “Вијести”, па да сваки секунд понављају да није тако! 

Браћо Срби, здраво били на Сретење и поглед ка Србији и Српској! Има нас довољно да Антисрби свих боја од тога полуде! И пију бенседине!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!