Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СПУЖ: Милан Кнежевић и Драган Копривица у ЗИКС-у!

Сходно договору са управом УИКС-а, уз подршку в. д. директора, Дарка Вукчевића, у просторијама Затвора за дуге казне 6. фебруара биће организован једносатни културни програм, са почетком у 11 часова.

Програм ће водити и у музичком дијелу наступити Драган Копривица, који ће пјевати популарне фолк рефрене са свог недавно одржаног концерта у КИЦ-у “Будо Томовић”, свираће на хармоници и говорити своје хумористичке афоризме, пише у саопштењу достављеном медијима.

Вокална солисткиња, проф. Милица Војиновић, позната широј културној јавности по њеном изузетном наступу у регионалном музичком такмичењу ‘Никад није касно’, представиће се својим изврсним интерпретацијама старих црногорских народних пјесама, најавио је Копривица.

Специјални гост програма, који ће се обратити затвореницима, и говорити поезију из својих књига на хумористичко-сатиричне теме, биће Милан Кнежевић, најавио је Копривица.

Овај програм се организује у склопу редовних, периодичних културних садржаја за затворенике Управе за извршење кривичних санкција; претходно је у децембру успјешно одржан у женском затвору УИКС-а, а координатор Програма из ове установе је Игор Мијатовић, закључак је саопштења.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР “ПРАЗНИКА МИМОЗЕ”: Спаљивање лутке током карневала треба посматрати сатирички, нема мјеста за злонамјерна политичка тумачења!

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!

српска

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!