Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СПУЖ: Милан Кнежевић и Драган Копривица у ЗИКС-у!

Сходно договору са управом УИКС-а, уз подршку в. д. директора, Дарка Вукчевића, у просторијама Затвора за дуге казне 6. фебруара биће организован једносатни културни програм, са почетком у 11 часова.

Програм ће водити и у музичком дијелу наступити Драган Копривица, који ће пјевати популарне фолк рефрене са свог недавно одржаног концерта у КИЦ-у “Будо Томовић”, свираће на хармоници и говорити своје хумористичке афоризме, пише у саопштењу достављеном медијима.

Вокална солисткиња, проф. Милица Војиновић, позната широј културној јавности по њеном изузетном наступу у регионалном музичком такмичењу ‘Никад није касно’, представиће се својим изврсним интерпретацијама старих црногорских народних пјесама, најавио је Копривица.

Специјални гост програма, који ће се обратити затвореницима, и говорити поезију из својих књига на хумористичко-сатиричне теме, биће Милан Кнежевић, најавио је Копривица.

Овај програм се организује у склопу редовних, периодичних културних садржаја за затворенике Управе за извршење кривичних санкција; претходно је у децембру успјешно одржан у женском затвору УИКС-а, а координатор Програма из ове установе је Игор Мијатовић, закључак је саопштења.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

СРПСТВО СРПСКЕ: Спомен плоче за Павла Ђуришића, Радојицу Перишића, Јоаникија Липовца и Петра Баћовића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!