Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДРИТАН БРИЉИРА: Спајић се крио у складишту, ујак бира кадрове!

Бивши премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић тврди да главну ријеч око кадрова у Влади води ујак премијера Милојка Спајића, који је и потенцијални кандидат за директора Агенције за националну безбједност (АНБ).

-Имам информацију да је то извјесни Канкараш. То нису људи са којима ми причамо необавезне приче, пијемо кафу играмо фудбал. То су људи који одређују судбине грађана Црне Горе. Ујак да кадрира? Па то ни Мило Ђукановић није радио. Да му политику води син, тетка или сестра. Они јесу правили бизнисе. Углавном су градили хидроелектране, али нису кадрирали. Тај ДПС какав год да је био, имао је партијску структуру, казао је Абазовић у емисији “Минула неђеља” која се емитује вечерас од 20 сати на А плус телевизији.

Абазовић тврди да Канкараш обавља интервјуе са свим кандидатима за важне функције у бројним секторима.

Он врши интервјуе за директора полиције, има кандидата за директора АНБ-а, а и сам је потенцијални кандидат за ту функцију, рекао је Абазовић.

Абазовић се у емисији дотакао и кадрова Покрета Европа сад, поменувши новог извршног директора ПЕС-а Влада Бојовића, власника компаније Лутрекс, а која је један од највећих увозника грађевинског материјала и папира у црној Гори.

Абазовић тврди да је током афере До Квон Спајић одлучио да се склони у просторије Лутрекс компаније, како би се сакрио од хапшења.

Добио сам ту информацију, а не знам да ли може да се потврди или не: да се Спајић крио у складишту Лутрекса кад су мислили да га ухапсе за До Ковона. А нико није хтио да га хапси. Ја стварно не знам у каквим филмовима ти људи живе, поручио је он.

Абазовић је у емисији такође изнио тврдње да је Спајића, док је трајала афера До Квон, контактирао један од вишоких функционера Српске напредне странке (СНС) Зоран Кораћ, који му је дао даље инструкције.

Зоран Кораћ из Београда му је тада рекао да се не крије у складишту Лутрекса, него да се сакрије у просторије ПЕС-а. Рекао му је да тамо борави, па ако те ухапсе, нека те ухапсе у просторијама партије, казао је Абазовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕМА НАМ СПАСА: Пајино опело над слободом и нормалним животом!

СЕСТРА СЛАТКА, НАТАЛИЈА КАЧУРА: ДОНБАС!

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

гала

ДОБРОТВОРНИ ГАЛА БАЛ У ЛОНДОНУ, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Србија није заборављена – пријатељи у цијелом свијету!

тужилаштво

ЦРНО ТУЖИЛАШТВО: Заставе прече од убистава и дроге или како се добро јело и пило прије 30.августа 2020. године!

аустријатр

Требиње: Аустријанка Мадлен прешла на православну вјеру и вјенчала се по српским обичајима!

српска

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!

крф0

НА ДАНАШЊИ ДАН 1916. ГОДИНЕ: Српска војска пребачена на КРФ, “Плава гробница” чува јунаке!