Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Дискредитоване НВО против нашег уласка у владу, пласирају и лажне анкете!

Данашња намјештена анкета у којој се лажно представља да је око 50 одсто грађана против уласка коалиције ЗБЦГ у владу, очајнички је покушај криминала и оних чија је политика поражена на свим изборима након 30. августа 2020. да опструирају најављену реконструкцију владе, навео је посланик НСД-а Јован Вучуровић, реагујући на резултате данашње анкете ЦГО-а.

Ако се зна ко стоји иза анкете, онда је општепознато да је та НВО управо у финансијској спрези са тајкунима бившег режима, и да тај аранжман треба да буде и случај за тужилаштво. Наравно да је та НВО одавно дискредитована овим финансијско-пословним везама, али је овдје важније евидентирати ову панику коју у тим круговима изазива чињеница да ће ЗБЦГ ускоро бити дио владе – истакао је Вучуровић.

Како је истакао, Влада ће бити знатно ојачана уласком људи из ЗБЦГ и то изазива страх код оних који су у протеклом периоду били дио криминалне хоботнице или су у блиским односима са мафијом и тајкунима.

Тајкуни, мафија и њихови плаћеници и треба да се плаше доласка ЗБЦГ на мјеста одлучивања, али зато знамо да се томе радују грађани Црне Горе, који знају да ће наша коалиција урадити све да Црна Гора постане успјешна, богата и правна држава – закључио је Вучуровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!