Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Медојевић: Здравко хапси криминалце из ДПС-а!

Предсједник Покрета за промјене и члан предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић поручио је премијеру Кривокапићу и новој Влади да направе отклон од ДПС-а.

-Кривокапић мора да се одреди према зликовцима из Ђукановићевог режима, да ли ће да их хапси или ће да их љуби у руку, рекао је он.

Све док су овакви зликовци на слободи, додаје, Црна Гора је на Голом Отоку.

Умјесто забране ДПС-а, хапшења свих кључних војника терористичке организације Ђукановића и заплијене опљачкане имовине грађана и државе, због кукавичлуkа нове Владе, нама говоре држе овакви зликовци и спрдају се са нашом побједом. Надам се да су они што су ме пљували, схватили каква је превара бирача направљена и да је ово резервна и привремена Влада ДПС. Умјесто обрачуна нове Владе са комунистичко-мафијаšким режимом Ђукановића ми смо добили једну кукавичку и слабу Владу која се извињава ДПС и моли за милост. Са мафијом се обрачунава, са њом се не преговара. Премијер Кривокапић громогласно ћути на отkriće ДФ да је режим преко војске и АНБ припремао крвопролиће на дан избора 30.08. Неко је дијелио праве пушке, са бојевом муницијом. Ово нијесу оне виртуелне пушке са дна језера Газиводе. Него праве. Из једне од таквих је стријељан Душко Јовановић. Катнића и све чланове терористичке организације Дјукановица, треба одмах ухапсити и процесуирати. Срамота је нове власти да је један такав зликовац још на слободи и да се руга народу који је гласао за промјене. Кривокапић мора да одлучи одмах. Или ćе хапсити зликовце и вршити своју функцију, или нека иде да љуби руке мафији и Ђукановићу. Овако понижење државе, демократије, Владе, правне државе се не може толерисати. Не може андолом и витамином Ц против канцера у метастази. Ја бих знао шта бих и како радио!, закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!