Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УПРКОС ДПС ЦИНКАРОШУ И ТУЖБАЛИЦИ: Маја Вукићевић ће гласати против учлањења лажне албанске државе у ПССЕ!

Из Демократске народне партије су реаговали на медијско-политичку хајка и пријетње које ових дана добија Маја Вукићевић због става да гласа против учлањења тзв. Косова у ПССЕ.

То више говори о ,,јунацима” скривеним иза друштвених мрежа и ништавилу њихових виртулених и стварних профила. Готово да дјелује комично како се функционери ДПС-а утркују у тужакању и цинкарењу Маје Вукићевић ретвитујући и тагујући њен и наш политички став како би полусвијет без имена и презимена слао пријетње и увреде на њен рачун. Прва тужибаба и цинкарош ДПС- а Иван Вуковић, познат по томе што редовно плаче кад му се уручи позив из полиције и тужилаштва, одавно је заслужио да буде тагован као показни примјер политичке узалудности који и у његовој партији сматрају за стецај функционерских околности. Али што очекивати од индивидуе која је као градоначелник Подгорице наредио комуналној полицији да у поноћним сатима прекрече билборд с ликом патријарха Иринеја и митрополита Амфилохија, осим да своју немоћ и фрустрације лијечи приземним етикатирањем једне жене. Наравно да нам не пада на памет да позивамо тужилаштво да испита има ли у девијантном понашању Ивана Вуковића елемената бића кривичног дјела, јер знамо да би се он одмах заплакао и окачио на твитер цијену памперс пелена. А Црна Гора не заслужује сузе и још понешто од Ивана Вуковића. Зато њега и све мајомрзце упућујемо и обавјештавамо да ће Маја Вукићевић с великим задовољством и поносом гласати против пријема Косова у ПССЕ, макар се Иван Вуковић у наступу политичког делиријума заувијек вратио у своје село поред Фоче и тако лишио Црну Гору његове генијалности– каже се у саопштењу ДНП-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИ ПОМЕНИТЕ У МОЛИТВАМА: На данашњи дан 1893. године рођен Дража Михаиловић, вођа Трећег српског устанка и први герилац у поробљеној Европи!

ДАН АНЗАКА У АУСТРАЛИЈИ, У ПАРАДИ ПОТОМЦИ ЧЕТНИКА: ИСТИНА О ДРАЖИ МИХАИЛОВИЋУ МОРА ИЗАЋИ НА ВИДЈЕЛО!

ЈАХЕЛ ВИЛАН, ИЗРАЕЛСКИ АМБАСАДОР: У Сребреници није био геноцид!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

градскатв

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

milo-3

ПОНИЖАВАЊЕ, МИЛО МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Правду прогласио осветом,Црногорце упоредио са Албанцима!

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!