Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ПОБЈЕДА” НАША МИЛА: Све АНТИСРБИН до АНТИСРБИНА!

Пише: Иван Милошевић

Нијесам јутрос ишао у цркву, али сам се више пута крстио и то у неколико таласа. Ништа друго није ми ни преостало након прелиставања јутрошње “Побједе”. Боже драги, па гдје то живим и са киме и има ли то игдје да дневни лист и то само у једном броју саспе толико антисрпских текстова и за све недаће Црне Горе оптужи Србе! Сипа “Побједа” антисрпске текстове као од шале, а нема ту шале за пачиће мале! Да неки неутралан читалац данас прочита “Побједу” закључио би да је на власти у Црној Гори најсуровији облик инквизиције, односно суровог тоталитаризма гдје сваки дан падају нечије главе и слобода се гуши на сваком ћошку. Помислио би да су затвори пуни слободоумних људи, а да на слободи шетају само полицајци и бију по кућама, посебно у онима које нијесу српске! По “Побједи” у несрпским кућама је на дјелу интелектуални масакр, а на граници се налази нагомилана српска и руска војска и само чека знак да крене у окупацију и у море сурва све што није српско! 

И да се не крстиш! Ма какво крштење, има да одеш код психијатра и питаш га јеси ли нормалан, јер не видиш што оно види “Повједа”! И за такве текстове “Побједа” је недавно добила 50.000 евра! Земљо, затвори се!

Један текстописац најављује анексију Црне Горе! Ма каква анексија БИХ у прошлом вијеку, то је мала маца у односу шта се спрема Црној Гори! Ко преживи, тешко ће да све то преживи и о томе неће имати ко да прича, јер ће све прогутати немилосрдна анексистичка српска рука из Београда! Њој ће се придружити домаћи издајници из редова домаћих Срба и након њихове инвазије црногорска брда ће се поравнати и сви њихови врхови има да склизну у море.  Након анексије Црна Гора ће од брдовите постати равничарска земља! Питаш се је ли то могуће, крстиш се, али џаба, по поменутом текстописцу биће оно и што не може бити и има да од двоножаца постанемо петоножци или шестоножци или нека слична чудовишта! 

Поред њега, из потаје, али убједљиво попут анексије “Побједином” насловном страном се шири извињење Хрватима. Каже текстописац да није паметно замјерати се Хрватима, они су ЕУ, па им не треба бости очи власништвом над бродом “Јадран”! Ујутру га треба послати поштом за Загреб и то препоручено, да стигне што прије, како се Хрвати не би наљутили што касни дан, два! Треба дати Хрватима и оно што не траже, побогу они су ЕУ, треба одсјећи и дати им и ону ствар! Ваљда би тада “Побједин” текстописац био задовољан! А и Хрвати!

У врху стране кука се над српским националистом у Скупштини ЦГ! Гдје се баш ту смјести и то уочи усвајања поглавља 122 или 222 и омета екпсресно путовање за Брисел и Хаг и остале ЕУ метрополе? Гдје се баш он нађе да омета напредовање у стандардима ЕУ и одрицања од свега што је властито, братско и људско! Ех, ти вражји српски националисти, заправо фашисти, вељечетници и њихови сарадници, да их нема била би Црна Гора као Монако или Лихтенштајн! 

И сви који не дијеле њихове вриједности и проговоре нешто за свој грош и затраже да се њихове цркве и ставови не називају издајничким, “Побједа” сврстава у фашистички табор. Боли “Побједу” она ствар што је у Црној Гори толико издајника и да је њихов број превазишао број монтенегринских домољуба и да су ови други смијењени листићима и на изборима и што нова стварност није плод нечије окупације и рације, него израз народне воље! Јебе се “Побједи” за народну вољу када она није на страни ДПС-а и њених сателита. Када је против ДПС-а онда је против Црне Горе, њеног постојања и будућности! 

И шта друго него да се крстиш! Ваљда то некога опомене из “Побједе” да не лупају антисрпске текстове по ваздан и да стишају доживљаје и не доливају уље на ватру. Џаба њима причаш, важнији је њима један албански партизан, него на десетине хиљада комунистичких братских жртава расијаних широм Балкана, понајвише у Словенији, које ни данас нико не помиње. Штавише и даље их третирају као издајнике! 

Прекрстих се још једном и ставих тачку. Хтједох зарез, али немам више стрпљења да о овоме пишем. И ово је превише!

ПС. Уколико могу да питам, питао бих има ли у овим текстовима говора мржње или они припадају слободи критике! Крстим се шта питам, ни код мене нијесу све даске на броју!

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КУРТИЈЕВА ДЕМОКРАТИЈА: У Сјеверној Митровици просвјетари нијесу могли да подигну плату, за Србе нема љекова ни пара!

ЗНАКОВИ ПОКРАЈ ПУТА, ДАРКО ПРЕЛЕВИЋ: Dream team!

ДПС-У СВАКА ДЛАКА СМЕТА: Николићу се не свиђа Мандић, руски амбасадор, мачке у фебруару…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кошареко

“КОШМАРИ СА КОШАРА”: Сага о српским витезовима са Космета!

Draza-Mihailovic-767x600

ДА ЗНАМО: Рат четника против Бугара!

avdevejkA

АВДЕВЕЈКА: Храм заобишле гранате!

MUZEJ-HERCEGOVINE-TB-V-2

ТРЕБИЊЕ: Промоција књиге о страхотама над Србима у НДХ!

медо8-2

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нововић хапси због притиска Америке!