Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЈЕВАЧИЦА СЕЛМА БАЈРАМИ ВРАЋЕНА СА АЕРОДРОМА: Махала симболом Велике Албаније, па остала без београдских тезги!

Босанска певачица Селма Бајрами задржана је данас на на београдском аеродрому “Никола Тесла” када је покушала да уђе у Србију, сазнаје Танјуг у безбедносним структурама. Њој није дозвољено да уђе у Србију и одмах је укрцана у авион којим је враћена у Сарајево. Бајрами је недавно током наступа показивала симбол тзв. велике Албаније – двоглавог орла.

Доскорашњи директор БИА Александар Вулин изјавио је да је босанској певачици Селми Бајрами забрањен улазак у Србију по његовом наређењу јер је Бајрами пред камерама “поносно показивала симболе Велике Албаније”.

Он је за Танјуг рекао да сваки певач који би се сликао са поздравом “Зиг Хајл” тешко да би одржао концерт у Израелу, због чега не види зашто би показивање симбола “велике Албаније” било “препорука за естрадну каријеру у Србији”.

-Не можете показивати симболе ‘велике Албаније’ и узимати новац у Србији. Коме је ‘велика Албанија’ понос, Србија не треба да буде тезга. Као што сам рекао, док сам служио Србији као директор БИА издао сам један број наредби које се односе на све оне који газе достојанство Србије и нашег народа. Не знам које наредбе су остале на снази али најбоље да издајници и они који мисле да се може некажњено пљувати по Србији то сами провере, изјавио је Вулин.

извор: спутњик

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КО ТО ТАМО ПЈЕВА: Креће се лађа ДПС-ОВСКА!

ДОК АЛБАНЦИ СКАНДИРАЈУ “УБИЈ СРБИНА” АЛБИН КУРТИ ШАЉЕ ПОЗДРАВЕ ДПС-У: Пред нама је заједничка будућност, срећно!

КАТНИЋЕВ ДУХ ИЗ ЗАТВОРА И ДАЉЕ ВЛАДА У ТУЖИЛАШТВУ: Траже по пет година робије за Андрију и Милана!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

pav33

СРПСТВО СРПСКЕ: Спомен плоче за Павла Ђуришића, Радојицу Перишића, Јоаникија Липовца и Петра Баћовића!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!