Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Зар ћете дозволити крвави пир – Србе на Србе!?

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Драги рођаче, Милојко Спајић, ваш партијски шеф и предсједник владе кога сте ви предложили за мандатара, послије сусрета са генералним секретаром Нато алијансе Јенсом Столтенбергом, на заједничкој конференцији за штампу у сједишту алијансе у Бриселу, дословно је изјавио: „Црна Гора је спремна да војно појача присуство на Косову“ (1) , као и да је „наша непоколебљива посвећеност територијалном интегритету Босне од највеће важности за Црну Гору“! (2)

Само ове двије реченице су довољне да се иницира смјена предсједника владе Црне Горе. За вашег партијског шефа и предсједника Владе није највећа важност за Црну Гору јачање економије, боља здравствена заштита, унапређивање образовног система, дакле свеукупни напредак Црне Горе, већ је за њега највећа важност да шаље људе из Црне Горе да се боре против Срба на Косову и Метохији и у Босни и Херцеговини!

Да ли сте ви, предсједниче Црне Горе, свјесни шта ово значи? По злу познату крваву паролу зликовца бана Марка Натлачена „Србе на врбе“, сада замјењује нова парола „Србе на Србе“!

Како не примјећујете да НАТО алијанса хоће против Срба на Косову и Метохији и у Босни и Херцеговини дасе бори са Србима? Зар ћете, као врховни командант војних снага Црне Горе, дозволити такву неопростиву историјску срамоту и злочин? Да ли сте свјесни да на овај начин предсједник владе Црне Горе може да жртвује вашу и моју, и свачију дјецу, за рачун зликовачке НАТО алијансе? Моју дјецу сигурно неће жртвовати за рачун НАТО-а, а залагаћу се да ни ваша дјеца и ничија не оду на планирани крвави пир зликовачких мапокројача који толико зла починише од 1991. године до данас!

За очекивати је да сада већина посланика у Скупштини Црне Горе покрене смјену предсједника владе Милојка Спајића, како би будућу владу предводио онај коме је највећа важност да води политику у интересу Црне Горе, а не у интересу Нато алијансе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР “ПРАЗНИКА МИМОЗЕ”: Спаљивање лутке током карневала треба посматрати сатирички, нема мјеста за злонамјерна политичка тумачења!

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

ТУЖИЛАШТВО БУДНО ПРАТИ, АЛИ СРБЕ: Испитаћемо је ли Николаидисова лутка спаљена по закону!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Јаков нас вријеђа, можда га пустимо да се види са муслиманима!

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!