Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НА БРАНИКУ ИСТИНЕ: Мета сам политичких и криминалних структура!

Пише: др Петар Милатовић Острошки
“Добротвори” из познатог “пројекта на високом нивоу”, не подмећите више ватрено оружје испред моје куће као  недавно. Знам да је оно била опомена због мојих критика високих политичара. Умјесто да ме уплашите, сада су сте се ви уплашили што се ни најмање нисам уплашио и што увијек знам с које стране вјетар дува,  а ви добро знате да сам ја последњи човјек на свијету кога неко може да уплаши.
Дакле, уплашили сте  се кад сте сазнали да ме уопште нисте уплашили. Сада се довијате  како да сакријете пројекат скривених! Али да вас утјешим, објелоданићу сва имена ускоро и разоткрићу јавно све налогодавце и извршиоце оног  тренутка кад полиција и тужилаштво заврше свој посао.
Учесници познатог “пројекта”, зна се под чијим патронатом,  спремно вас очекујем кад опет будете подметнули пушку испред моје куће као опомену због  мог писања, односно аргументованих критика политичких незналица и малоумника. Хитна помоћ ће вас однијети на носилима јер мој посјед је светиња и не смије га угрозити нико! Јасно? 
Нека полиција и тужилашво савјесно раде свој посао, а ја ћу у сваком тренутку примијенити нужну самоодбрану која је увијек била ефикасна, што потврђују два узалудна атената на мене 1986. и 1991. године у Бечу јер су оба пута атентатори однијети на носилима.
 Држава која не рјешава овакве случајеве и убиства ПОСТАЈЕ САУЧЕСНИК!
Дубоко сам свјестан да, као човјек који бескомпромисно стоји на бранику истине (тако се  зове и мој аутобиографски роман!), постаје мета политичких и криминалних структура које су у спрези. Кад политичке структуре на дјелу покажу немоћ пред мојим аргументима, ангажују криминалне структуре које могу да покушају да ме склоне кроз „проекат“ ове или оне врсте. Имајући све ово у виду моја најефикаснја одбрана је да унапријед  демаскирам све маскиране, оне политичке и оне криминалне!
Кад на бранику истине сметам, тада сам на мети криминалних и политичких структура. Ако ме не склоне криминалне, трудиће се политичке структуре да ме ућуткају кроз неки државни пројекат ове, или оне врсте. Зато ми је једини спас да унапријед демаскирам и једне и друге.
Моји читаоци на свим континентима, којих има преко 850 хиљада, дакле много више него што Црна Гора има становника, коментаришу између себе ко је наручилац подметања пушке испред моје куђе  и упозоравају ме на једно име које се високо котира, али о том потом!

Извор: Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!