Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КОЛАПС У БЕРЛИНУ: Пољопривредници испред Бранденбуршке капије, не пристају на повећање пореза!

Протест њемачких пољопривредника у Берлину увелико је у току, а како преноси Билд велики број окупљених, њих око 10.000, тренутно се налази испред Бранденбуршке капије у центру њемачке престонице. Демонстрације усмјерене против увођења већих пореза за пољопривреднике, организовало је њемачко удружење пољопривредника.

Према наводима њемачке полиције на протесту је присутно “више од 5.000 возила”, углавном трактора и камиона, а ради се о почетној процјени будући да је још рано за изношење прецизнијих података који се тичу броја демонстраната.

Скуп обезбјеђује око 1.300 припадника полиције, а њихов главни задатак је “пратња трактора и камиона у дијеловима града гдје се налазе политичке установе”, саопштио је командант полицијских снага Барбара Словик.

У међувремену њемачки министар пољопривреде Чем Оздемир изјавио је да би “дио прихода од повећања пореза на животињско месо, могао бити усмјерен како би се боље опремили објекти за смјештај животиња”.

Извор: рт.рс

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!