Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО ТРУЈЕ ЦРНУ ГОРУ И КОГА ПОДРЖАВА ВЛАДА: “Побједа” мути муслимане, открива српске крадљивце избора и руски малигни утицај!

Пише: Иван Милошевић

Ваља да се новинари подржавају, да брину једни о другима, али оно што ради “Побједа” не припада тој категорији. Напротив, након данашњег читања тога листа подигне ми се притсак због доливање уља на ватру из редакције тих новина. Просто је невјероватно да је Влада Цг недавно овакву антисрпску и мрзачку “Побједу” частила са преко 50.000 евра. Да су дали азилу за псе било би боље него што награђују “Побвједу” за србомрзачке текстове!

Примјер бр. 1

“Побједа” данас пише да су муслимани у Пљевљима на прагу истребљења и да су на удару вељесрпске окупације. По објављеном тексту у Пљевљима већ деценијама траје прогон муслимана и добро је да има иједног живог њиховог припадника у том граду. И то тврди неименовани “Побједин” извор! Уколико то није говор мржње, не знам шта је и да ли овакви текстови требају да буду новинарски примјер за тобожњи плурализам медија и неговање медијских слобода и да се подржавају са 50.000 евра. “Побједа” сматра да је недавно откривање скај разговора о томе да је ДПС преко УДБЕ цртао српске графите у Пљевљима и дизао муслимане на ноге заправо вељесрпска пропаганда и да тај град и његови грађани, посено Срби, тоне у мегаклерикализам и прогон становника исламске вјере. Да је истина што пише “Побједа” већ данас би требало да засједа Подгорички Хашку суд и да подигне оптужницу за прогон и геноцид грађана исламске вјереу том крају! По “Побједи” прогон муслимана у том граду деценијама не престаје, напротив, све је јачи и у томе учествује свако српско уво у Пљевљима!

Примјер бр.2

На сљедећеој страници “Побједа” открива да су изборе у Црној Гори добили бирачи са стране које су доводили српски криминалци са покраденим новцем и повезаи са криминалним групама. И то се чита на страницама листа који до сада ни једно слово није написао о везама ДПС-а са криминалном и који није осудио људе који су због криминала, а припадају најужем кругу пријатеља бившег режима, данас у Спужу! “Побједа” за ових неколико деценија није објавила текст о томе како је ДПС варао на изборима и одакле и од чега је долазио новац намијењем куповини гласача, али данас прозива српске криминалце и српску крађу избора. Да не вјерујеш за ту манипулацију Влада ЦГ “Побједу” награди са 50.000 евра!

Примјер бр.3

Не прође ни седмица, а да “Побједа” не распали по малигном утицају Србије и Русије на политичке домаће прилике. По њима и пјетлови свакога јутра чекају да им Путин одобри да закукуричу у зору и пробуде уснуле Црногорце. Наравно и Вучић има своје пјетлове, па од њих и руских најављивача зоре, ови домаћи се и не чују и не дају ни трага ни гласа!

И то је укратко данашња “Побједа”! И таква, по оцјенама представника министарства за медије, вриједи 50.000 годшње! Мало, ја бих рекао превише!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!