Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КО ТРУЈЕ ЦРНУ ГОРУ И КОГА ПОДРЖАВА ВЛАДА: “Побједа” мути муслимане, открива српске крадљивце избора и руски малигни утицај!

Пише: Иван Милошевић

Ваља да се новинари подржавају, да брину једни о другима, али оно што ради “Побједа” не припада тој категорији. Напротив, након данашњег читања тога листа подигне ми се притсак због доливање уља на ватру из редакције тих новина. Просто је невјероватно да је Влада Цг недавно овакву антисрпску и мрзачку “Побједу” частила са преко 50.000 евра. Да су дали азилу за псе било би боље него што награђују “Побвједу” за србомрзачке текстове!

Примјер бр. 1

“Побједа” данас пише да су муслимани у Пљевљима на прагу истребљења и да су на удару вељесрпске окупације. По објављеном тексту у Пљевљима већ деценијама траје прогон муслимана и добро је да има иједног живог њиховог припадника у том граду. И то тврди неименовани “Побједин” извор! Уколико то није говор мржње, не знам шта је и да ли овакви текстови требају да буду новинарски примјер за тобожњи плурализам медија и неговање медијских слобода и да се подржавају са 50.000 евра. “Побједа” сматра да је недавно откривање скај разговора о томе да је ДПС преко УДБЕ цртао српске графите у Пљевљима и дизао муслимане на ноге заправо вељесрпска пропаганда и да тај град и његови грађани, посено Срби, тоне у мегаклерикализам и прогон становника исламске вјере. Да је истина што пише “Побједа” већ данас би требало да засједа Подгорички Хашку суд и да подигне оптужницу за прогон и геноцид грађана исламске вјереу том крају! По “Побједи” прогон муслимана у том граду деценијама не престаје, напротив, све је јачи и у томе учествује свако српско уво у Пљевљима!

Примјер бр.2

На сљедећеој страници “Побједа” открива да су изборе у Црној Гори добили бирачи са стране које су доводили српски криминалци са покраденим новцем и повезаи са криминалним групама. И то се чита на страницама листа који до сада ни једно слово није написао о везама ДПС-а са криминалном и који није осудио људе који су због криминала, а припадају најужем кругу пријатеља бившег режима, данас у Спужу! “Побједа” за ових неколико деценија није објавила текст о томе како је ДПС варао на изборима и одакле и од чега је долазио новац намијењем куповини гласача, али данас прозива српске криминалце и српску крађу избора. Да не вјерујеш за ту манипулацију Влада ЦГ “Побједу” награди са 50.000 евра!

Примјер бр.3

Не прође ни седмица, а да “Побједа” не распали по малигном утицају Србије и Русије на политичке домаће прилике. По њима и пјетлови свакога јутра чекају да им Путин одобри да закукуричу у зору и пробуде уснуле Црногорце. Наравно и Вучић има своје пјетлове, па од њих и руских најављивача зоре, ови домаћи се и не чују и не дају ни трага ни гласа!

И то је укратко данашња “Побједа”! И таква, по оцјенама представника министарства за медије, вриједи 50.000 годшње! Мало, ја бих рекао превише!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИ НЕ ПРАШТАЈУ: Ликвидација породице Новака Ковијанића из Ђиђевине 12. новембра 1946. године!

ДОК ОПТУЖУЈУ РУСИЈУ И СРБИЈУ: У Црној Гори малигни утицај Америке, дијеле паре за такозване проевропске вриједности!

О ОВОМЕ НАМ НИЈЕСУ ПРИЧАЛИ: Диверзантска четничка група “Гордон” – извели 1500 акција!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

додик8

МИЛОРАД ДОДИК УОЧИ ПОСЈЕТЕ ЦРНОЈ ГОРИ: Бринемо о српским интересима, нећемо окренути леђа традиционалним пријатељима!

андрија6

АНДРИЈА МАНДИЋ: Разговараћу са Додиком у уторак или сриједу!

СРЕТО

СРЕТО ТАНАСИЋ: Није лоше да учимо енглески, лоше је што не учимо српски!

тробојка

ЗАШТО СМЕТА ТРОБОЈКА: Сви се плаше јединства Срба!

дпсклуб

ИЗ НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ ПОРУЧИЛИ ДПС-У: Ми растемо, ви падате!