Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИГРА СУДБИНЕ: Да је среће Мило Ђукановић би данас држао говор у Бања Луци!

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић реаговао је на данашње саопштење ДПС-а и казао да је данас више него очигледно да је баш Мило Ђукановић заслужио да буде најуваженији гост или домаћин у Бања Луци. Из ДПС-а је раније данас саопштено је присуство Кнежевића, посланика владајуће већине и лидера великосрпског национализма у Црној Гори, на догађају којим Милорад Додик провоцира друге народе у Босни и Херцеговини као и међународну заједницу, најбољи је показатељ гдје ова држава иде са оваквом влашћу.

Док чекају онлy фанс Конгрес на којем се једино зна да ће Душко Марковић формирати партију, а све друге енигме рјешавати Мило Ђукановић и Милан Роћен у викенд шетњама по Атлас Цапитал-у, у ДПС-у за сваки случај истовремено кукају за Европом и проклињу великосрпство. Данас је више него очигледно да је баш Мило Ђукановић заслужио да буде најуваженији гост или домаћин у Бања Луци, јер да није било његове дизел интервенције овај предивни град би пао у руке хрватске војске, навео је Кнежевић у реаговању.

Према његовим ријечима да је космичке правде као што је неправде, Мило Ђукановић би требало да буде међу првим говорницима на војној паради, “пошто је већ у годинама које нису за тенкове и борна возила.”

Ђукановићев допринос стварању Републике Српске много је већи од мог, али за разлику од њега, ја се не стидим својих увјерења, нити ћу их мијењати за лептир машне и шалове из Диора. А ако ће вама у ДПС-у бити лакше, или још теже, онда треба да знате да у Бања Луци представљам и вашу “великосрпску” прошлост пошто политичке будућности немате. А да је имате, стиснули би то мало Статута што вам је остало од партије и послали у Бања Луку макар Зорана Пажина, јер је Република Српска његова отаџбина. А ваљда би за два дана његовог одсуства из Црне Горе, могли контролисати кандидате за потпредсједнике да не украду лап топ Милошу Николићу који броји гласове и лајкове на вашем онлy фанс Конгресу, закључио је Кнежевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР “ПРАЗНИКА МИМОЗЕ”: Спаљивање лутке током карневала треба посматрати сатирички, нема мјеста за злонамјерна политичка тумачења!

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!

гала

ДОБРОТВОРНИ ГАЛА БАЛ У ЛОНДОНУ, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Србија није заборављена – пријатељи у цијелом свијету!