Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИГРА СУДБИНЕ: Да је среће Мило Ђукановић би данас држао говор у Бања Луци!

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић реаговао је на данашње саопштење ДПС-а и казао да је данас више него очигледно да је баш Мило Ђукановић заслужио да буде најуваженији гост или домаћин у Бања Луци. Из ДПС-а је раније данас саопштено је присуство Кнежевића, посланика владајуће већине и лидера великосрпског национализма у Црној Гори, на догађају којим Милорад Додик провоцира друге народе у Босни и Херцеговини као и међународну заједницу, најбољи је показатељ гдје ова држава иде са оваквом влашћу.

Док чекају онлy фанс Конгрес на којем се једино зна да ће Душко Марковић формирати партију, а све друге енигме рјешавати Мило Ђукановић и Милан Роћен у викенд шетњама по Атлас Цапитал-у, у ДПС-у за сваки случај истовремено кукају за Европом и проклињу великосрпство. Данас је више него очигледно да је баш Мило Ђукановић заслужио да буде најуваженији гост или домаћин у Бања Луци, јер да није било његове дизел интервенције овај предивни град би пао у руке хрватске војске, навео је Кнежевић у реаговању.

Према његовим ријечима да је космичке правде као што је неправде, Мило Ђукановић би требало да буде међу првим говорницима на војној паради, “пошто је већ у годинама које нису за тенкове и борна возила.”

Ђукановићев допринос стварању Републике Српске много је већи од мог, али за разлику од њега, ја се не стидим својих увјерења, нити ћу их мијењати за лептир машне и шалове из Диора. А ако ће вама у ДПС-у бити лакше, или још теже, онда треба да знате да у Бања Луци представљам и вашу “великосрпску” прошлост пошто политичке будућности немате. А да је имате, стиснули би то мало Статута што вам је остало од партије и послали у Бања Луку макар Зорана Пажина, јер је Република Српска његова отаџбина. А ваљда би за два дана његовог одсуства из Црне Горе, могли контролисати кандидате за потпредсједнике да не украду лап топ Милошу Николићу који броји гласове и лајкове на вашем онлy фанс Конгресу, закључио је Кнежевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!