Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НАКОН СЕДАМ ГОДИНА: Војвода Милета Павићевић једини кажњен за “државни удар”!

Од суђења за тобожњи државни удар, а потом и повратка тога процеса на почетак, једини кажњен у том случају је војвода Милета Павићевић из Подгорице. Он је током свједочења у тој судској лакрдији кажњен са 500 евра због непоштовања суда, односно пто је судију и остале у судници поздравио са “Помаже Бог”! Поздрав се није свиудио судији Сузани Мугоши, порогласила га је као непоштовање суда и казнила војводу Павићевића са 500 евра!

Прошле су године, нико није осуђен нити кажњен, али ја јесам. И даље ми је због казне Сузане Мугоше блокиран рачун у банци, па не могу да подигнем ни цент,  а нико на рачун не може да уплати никакву своту. Жалио сам се банци, питао адвокате, али сви слијежу раменима и кажу да су немоћни и да мора да се плати. Спреман сам да и због тог износа идем и у затвор, али кажу да то не може, вели Павићевић.

Павићевић сматра да је бесмислено да од измишљене приче о државном удару једино једино он кажњен и да се та казна вуче већ годинама.

Позивам државу да реагује и исправи неправду коју трпим већ годинама, појашњава наш саговорник.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!