Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ТРЕСЕ СЕ БИХ: Хоџић и Халиловић би од ловачких клубова да праве џихад бригаде!

Савјетник српског члана Предсједништва БиХ Саша Аулић рекао је да не зна је ли скандалознија намјера Харуна Хоџића и Незима Халиловића да од стрељачких и ловачких клубова праве џихад бригаде или смјелост да тако нешто предложе јавно.
Аулић је нагласио у изјави за Срну да су очигледно охрабрени изостанком реакције на све чешће ратнохушкачке поруке муслиманских вјерских ауторитета, политичара и озлоглашених ратних комаданата.

На отворене пријетње Србима и другим немуслиманима у БиХ жмуре и надлежне институције и дужебрижничке западне амбасаде и зато није ни чудо што су постале дио свакодневнице у ФБиХ – истакао је Аулић поводом ратнохушкачких изјава Хоџића и Халиловића.

Умјесто да се санкционишу, додао је он, стварне безбједносне пријетње се прикривају измишљеним глупостима о руским паравојним камповима Републици Српској.

– За Хоџића и Халиловића очигледно нема, као што није било ни за Алију Изетбеговића, мира и коегзистенције између исламске вјере и неисламских друштвених и политичких институција. У БиХ о којој њих двојица маштају нема мјеста за Србе, баш као што није било на територији под Алијином контролом – констатовао је Аулић.

Имам Харун Хоџић, бивши припадник злогласне 7. муслиманске бригаде, рекао је на вјерском предавању у Немили код Зенице да свако дијете треба научити да користи оружје, а од сваке ловачке секције направити формацију која се спремна да се брани.

Он је је на овом недавном предавању рекао како од стрељачких клубова треба направити војску и свако дијете обучити да се бави стрељаштвом, истичући да то треба да буде “по закону”.

На трибини је говорио и Незим Халиловић Мудерис, који је рекао да “агресија на БиХ траје”. “Она је непрекидна”, рекао је Халиловић.

Према писању портала “Дневник.ба”, Незим Халиловић Мудерис је неформални вођа вехабија, имам Фахдове џамије у Сарајеву и ратни командант 4. Муслиманске бригаде такозване Армије БиХ у Коњицу. Он је високорангирана особа у Управи Исламске заједнице БиХ гдје обавља дужност шефа Канцеларије за хаџ.

У говорима је раније истицао да је “БиХ одбрањена снагом исламских добровољаца и Бошњака”.

извор: ртрс

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!