Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРАМНИ ДПС ПОРТАЛИ УОРТАЧИЛИ СЕ СА ТЕНИСКИМ САВЕЗОМ КОСОВА*: Сметају им српске пјесме, Новак Ђоковић, радо би да Срби не постоје!

Пише: Иван Милошевић

Мислио сам да прескочим текстове на ДПС порталима о Новаку Ђоковићу поводом пјесме “Весели се српски роде”, али они тупе ли, тупе. Једна докона персона која се редовно оглашава ма ЦДМ-у затражила је да се Новак и остали српски тенисери чак дисквалификују са Дејвис купа због изласка на терен уз пјесму наше Данице Црногорчевић! У том захтјеву придружио му се и чак Тениски савез Косова*!

Које тениске величине, Бог те мазо, који спортски великани, који тениски зналци, односно који курајбери! Поменути докони персоналац познат је широм Црне Горе по антисрпским ставовима и свака српска длака му смета! Није ни чудо што је искочио из ципела и не може да спава када је видио Новака Ђоковића како на терен у Шпанији излази уз пјесму “Весели се српски роде”!

Читава два дана ЦДМ и њему слични портали тупе и тупе и жале се на лавину коментара на свој рачун из Србије и Српске. Па, шта су очекивали, да им пошаљу цвијеће и награде их за његовање антисрпства! Окомили су се на Новака Ђоковића и свака његова побједа им боде очи и не могу да сакрију да им се сваки час диже она ствар на данашњу српску националну спортску икону и уопште на Србе! По њима Срби на спортским такмичењима не би ни смјели да наступају, нити да носе српску заставу, а ни да пјевају патриотске пјесме. Како су кренули ускоро ће тражити да се и забрани свесрпска химна “Боже правде”! Квари им кроатистичко-ватикански и монтенегрински филинг! 

Шта боли она ствар дотичну персону и Тениски савез Косова* уз коју ће пјесму на терен да излази Новак Ђоковић! Новак је највећи спортиста планете, оборио је све могуће и немогуће тениске рекорде и уписао се у анале свјетског спорта, али једној персони и једном ТС то смета и радо би да све то пониште. Да Новак на терен излази уз пјесму “Лили Марлен” чисто сумњам да би реаговали, штавише, вјероватно би му одали признање за његовање актуелних прозападних и НАТО вриједности. Овако не могу да отрпе да се у Шпанији, захваљујући српским тенисерима, чује и пјесма наше Данице Црногорчевић!

По њима та пјесма је вељеокупаторска и залаже се за припајање Космета Србији. Дотична персона и наравно ТСК* то сматрају геополитичком јереси и само што не зову НАТО трупе да прекине мечеве у Малаги и да без борбе шампионски пехар додијели њиховом љубимцима – највјероватније Њемачкој, која и не учествује у финалном дијелу Дејвис купа! 

Монтенегринско кроатистичко – вељеалбанска веза већ два дана пршти од муке због једне пјесме! У Црној Гори им сметају филмови, књиге, српска имена и слово “с” и све би то демократски забранили и подигли гвоздену завесу према Србији. Да могу протјерали би Србе тамо далеко негдје преко Дунава, да им се пута не зна, само да их не гледају и да тако задовоље своје алаве антисрпске ставове! 

Колико је Новак велик, толико су дотична персона и ТСК мали и премали, ситни, па ни микроскопом не могу да се пронађу на тениској мапи свијета. И таман толико колико су мали, лармају на све стране и тобож намичу своју сопствену величину и гурају се у прве редове. Одавно су њихове клупе у првим редовима отпозади и далеко им лијепа кућа! 

Своје комплексе и идеолошке перверзије ваљало би да лијече код психијатра и ваљало би да не трују своје читаоце додатним антисрпским и шовинистичким ставовима о Србима. Срби ће упркос њима пјевати “Весели се српски роде”, јер у тој пјесми нема ничег ултранационалистичког и вељесрпског и освајачког, што се за Монтенегрине и Албанце не би могло рећи.

Како су кренули ови Монтенегрини да тупе и тупе, питање је времена када ће једно или више Брда затражити да се осамостали од старе Црне Горе, јер те четири нахије више нијесу оно што су некада биле – српске слободне територије! То је био и основни разлог што су се Брда припојили Црној Гори, а пошто се Црна Гора претвара у Монтенегро зашто би је, на примјер, Васојевићи у томе слиједили! У Васојевићима се тешко прима монтенегринска антисрпска прича и зашто би они све то трпјели. Слободно су прије 160 година одлучили да се припоје Црној Гори, слободно би могли и да се издвоје из ње! 

О вељеалбанским претензијама не вриједи ни говорити. Уз помоћ својих газда, којима су Албанци вјековима служили, албанска племена су се ширила лијево и десно и горе и доље. Ето чак су и на Космету као духовној колијевци Срба постали већина и још им је мало. Протегли би се и до Ниша и Београда да могу! 

Углавном, дотична персона и ТСК* су толико мали да поред њих Новак Ђоковић изгледа још већи. Њихови идеолошки и остали комплекси су њихова ствар и за то постоје љекови и одговарајуће ординације! 

Надам се да се Новак неће освртати на маленкости које помињем и да ће низати побједе и рекорде у тенису. И они се баш лијепо уклапају у пјесму “Весели се српски роде”!

ПС. Интересантно да организаторима Дејвис купа у Шпанији не смета Даница Црногорчевић, а не сметају им ни српске заставе, шајкаче и кокарде које носе и диче се по свијету српски навијачи! Да се тако нешто слично деси у Подгорици, ЦДМ и остало ДПС друштво, тражили би увођење ванредног НАТО стања и хапшење свих носиоца шајкача, српских застава и кокарди. Нема шта, ЦГ је задња неокомунистичка оаза и сцена за ренесансу комунизма! Нажалост, за сада за то нема лијека! Стога Срби навијајте за Новака уз пјесму “Весели се српски роде”. Нама ће бити слађе, а њима ће ваљда већ једном доћи из задњице у главу, па ће прихватити да су Срби такви какви су и да је за њих једини лијек уколико се прихвате такви какви су! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Идеја о обнови капеле на Ловћену је помиритељска, храм треба да граде сви у Црној Гори!