Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИ СЈЕВЕР МУ НЕ МОЖЕ НИШТА: Мило Подгорицом шета, добар дио најближих сарадника у Спужу!

Бивши предсједник Црне Горе, вишеструки повратник на премијерско мјесто и доскорашњи а садашњи неформални лидер ДПС-а Мило Ђукановић усликан је у Подгорици са унучетом и супругом Лидијом.

Након што је у Венецији постао „Златни лав“ по повратку у Подгорицу, набио је качкет на главу и у фармерицама и у скупоцјеној шушкавој јакни која га је штитила од подгоричког сјеверца, усликан је са унуком у наручју док позира супруги Лидији која је покушавала да направи што бољу фотографију њих двојице.

Потпуно лежеран и релаксиран тако Мило Ђукановић шетка подгоричком џадом, док му велики број најближих сарадника одмара у ћелијама спушког затвора и тамо припремају своје одбране пред црногорским судовима за најтежа кривична дјела.

Остаје непознато да ли је Милу Радовановом предата мјесечна надокнада од кавачког клана за децембар а грађани Црне Горе од Специјалног државног тужиоца Владимира Нововића до данас нису добили одговоре на досадашње кеш донације које је породица Ђукановић примала у продуженом трајању.

извор: алоонлине

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!