Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Монархија: Донације за више болница у Србији!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина и Њ.Е. Ли Ђеунг, Амбасадор Републике Кореје у Србији, свечано ће испоручити донацију вредну више од 160.000 долара, коју је Влада Републике Кореје определила за 4 здравствене институције и Фондацију Принцезе Катарине, у понедељак, 4. децембрa 2023. у 11 часова, у Белом двору у Београду.

Донација обухвата 2 комбија, 6 инкубатора и 2 монитора за пацијенте, а поред Принцезине Фондације примаоци су и опште болнице из Параћина, Кикинде и Горњег Милановца, као и Дом здравља Топола.

Испоруци и конференцији за штампу ће уз Њихова Краљевска Височанства и Његову Екселенцију амбасадора присуствовати и представници државних органа, као и директори свих наведених установа примаоца донације.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

ГЕНОЦИД НАД СРБИМА: Прошло је 79 година од пробоја логораша у Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!