Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ИЖИВЉАВАЊЕ ДПС-А, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Мило шаље Данијела да минира попис!

Премијер Милојко Спајић састао се са представницима парламентарне већине због предлога премијера да се попис становништва одложи неколико дана. Предсједник ДНП-а Милан Кнажевић казао је новинарима, да је против одлагања пописа становништа, те да сматра да ДПС намјерно опструира и искоришћава вријеме за дијалог.

Изашли смо им у сусрет од софтвера до пописних комисија, расписали смо нове огласе да би се пријавили њихови чланови. Желе да овај процес одвлаче у недоглед како би се ушло у нову годину. ДПС у овом тренутку је вјероватно најантицрногорска партија. Очекујемо да у ДПС-у превладају здраве снаге, којих има. Јасно је да цијелим процесом управља Мило Ђукановић и да он опструира тако што шаље колегу Живковића и остале преговараче да опструирају процес– истакао је Кнежевић.

Спајић је данас, након најаве ДПС да ће овај процес бојкотовати, казао да чини посљедњи уступак опозицији, те да не види разлог за одлагање пописа, јер је све припремљено. Механизми контоле пописа су, како је истакао, много већи него 2011. године и много већи него у другим државама које се могу упоредити са Црном Гором, пише ртцг портал.

Премијер Црне Горе Милојко Спајић поручио је да нема разлога за одлагање Пописа становништва, али, како додаје, спреман је да понуди одлагање почетка пописа за четири дана.

– Свака тачка споразума који смо потписали је до краја испуњена – казао је Спајић данас новинарима.

Подсјетимо, раније данас директор Управе за статистику (Монстат) Мирослав Пејовић казао је да pопис становништва, домаћинстава и станова у Црној Гори почиње сјутра и да су обезбијеђени сви услови за његово спровођење.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

СЛАЂАНА КАЛУЂЕРОВИЋ ПОРУЧИЛА МИЛУ: Вук длаку мијења, али ћуд никада!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!