Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГРАЂАНИ ЦРНЕ ГОРЕ ТАОЦИ ДПС-А: Милово иживљавање и Милојкова немоћ!

Пише: Иван Милошевић

Црна Гора је у раљама ДПС-а! Иако је ДПС изгубио изборе, полуге моћи бившег режима су толико моћни да се од њих Милојку и његовом друштву тресу гаће! Милојко је по други пут одложио попис, још једном је устукнуо пред ДПС-ом, повукао се на резервне положаје, потписао политичку капитулацију и сурвао се у бесмисао изборне побједе. Уколико некоме до сада није било јасно, од вечерас ( мени од дана формирања нове власти) и врапци на грани виде да су од побједника избора јачи његови губитници! Несхватљиво је шта хоће Милојко да постигне новим одлагањем избора и то за четири дана! За четири дана је немогуће испунити све жеље ДПС-а и како је кренула нова парламентарна већина ће вријеме на власти већином злоупотребљавати и траћити стрпљење грађана, али и испуњавати бесмислене захтјеве бившег режима! Неко каже да је ново одлагање пописа тјерање ДПС-а у мишју рупу! Неко јесте у тој рупи, али не бих рекао да је то ДПС!

У дану када су на скај апликацијама освануле изјаве о Ломију краљу и његовом учешћу и владању криминалним клановима, Милојко и друштво пружају руку ДПС- у и његовом шефу и спашавају их од политичког понора над којим се налазе. Као да је нова власт формирана да би се спасила стара власт и како би се Мило и његова дружина подигли из пепела и васкрснули из сопствене политичке пропасти. Мислим да је мало примјера у свијету гдје једна власт толико глади и удвара се опозицији и умјесто да реализује свој програм и обећања, из петних жила се труди да се приближи опозицији и испуни њене захтјеве! Да ли то Милојко ради због неискуства или по нечијој наредби остаје да се види? Прије бих рекао да је у питању ово друго и да  нетакнуте безбједоносне службе ДПС-а раде свој посао и да некадашња УДБА и даље држи главне конце политичке домаће сцене! 

Већина грађана Црне Горе су таоци бившег режима, али и неспособне и немоћне актуелне власти која бјежи од власти и ради на сопствену штету и не жели да се бави послом за који су их овластили трађани на изборима! Када нијесу способни да одрже један обичан попис, како ће бити способни да вође ДПС-а изведу пред лице правде и осуде их за пљачку Црне Горе у протеклих 30 година? Прије ће се ДПС без избора вратити на власт, него што ће Милојко и његова влада изаћи на крај са триковима и марифетлуцима бившег режима!

И станарима Доброте је јасно да ДПС предузима све да заустави живот у Црној Гори и да из нове позиције покаже грађанима да се без њих не може мирно отићи ни на спавање, а ни на прву јутарњу кафу! ДПС и када није на власти држи у оковима све нас и развлачи нас натанане, вади душу, спречава да будемо слободни и гура нас у сивило ДПС-овске борбе за сопствени живот! Борба ДПС-а више није само борба једне странке за политичко преживљавање, борба је то и Црне Горе да живи нормално и слободно и мимо криминалних и осталих пипака Мила и његове компаније! 

И не знам ко је у овом посљедњем одлагању пописа гори од горега! Да ли је гори неиживљени и фрустрирани криминални ДПС чији шеф влада црногорским подземљем или су од њих гори Милојко и остали који га подржавају, а који нијесу способни, а можда и немају ни воље, да за гушу ухвате ДПС хоботницу која већ три године дави све нас и не дозвољава нам да будемо нормални људи и слободне личности! 

Црни дани су не само над пописом, него над читавом Црном Гором! И проведриће тек онда када стаса један или два мајчина сина којима ће бити јасно са киме имају посла и да ДПС није странка са којом треба разговарати и удовољавати њиховом жељама, него да је то странка која се више и не бави политиком, него својеврсном јавном герилом чији је циљ да у Црној Гори више ни Сунце не излази! Умјесто да је већина данашњих посланика ДПС-а, али и осталих функционера те дружине на челу са Господарем, одавно са оне стране закона и на удару правде, они се шепуре, шире крила и уцјењују и држе нож под грлом грађанима! 

Таоци смо ДПС-а и његовог вође, али смо и таоци неспособне и немоћне власти! Или смо таоци неког трећег невидљивог играча који у кавезу држи Мила и Милојка, али и све нас, који ни криви ни дужни плаћамо нечије неплаћене рачуне!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!