Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДАРИО ВРАНЕШ: Против мене се води брутална кампања!

Предсједник Општине Пљевља Дарио Вране саопштио је да се против њега води једна брутална кампања неистина и лажи.

Тврдње да имам било какве везе са неком криминалном групом и наводном “браћом Веселиновић” је чиста измишљотина и подметачина. Дотичну браћу не познајем, нити сам са њима икада имао било какве везе или контакта. Заправо за њих нисам ни чуо, док није кренула медијска хајка и харанга уперена против мене, наводи Вранеш, додајући да се искључиво због озбиљности, одговорности и поштовања према функцији коју обавља, јавности се обраћам у неколико реченица.

-Комплетно моје дјеловање као првог човјека Општине Пљевља усмјерено је искључиво и једино у интересу бољег живота грађана, који су дали огромно повјерење политици коју заступам. Пљевљаци нису против далековода Пљевља-Чево-Ластва. Напротив, Пљевљаци су за изградњу далековода, јер сви знамо да без јаке и моћне државе нема ни јаке локалне управе. Наши грађани су само за обилазак села Ђурђевића Тара трасом далековода, за очување најбројније настањеног села у нашој општини, центра сеоског туризма. Знајући да испод далековода снаге 410кВ нема живота, евентуалним проласком трасе кроз село, десетине породица било би трајно исељено, уништен туризам и нанијета огромна штета како нашој Општини, тако и нашој држави, наводи он.

Како додаје, рјешење је јако просто – измијенити трасу за 300 метара и далековод изградити на локацији гдје је то првобитно било планирано и гдје је терен већ прокрчен за исту.

Сви грађани који ме познају у Општини Пљевља, људи који подржавају политику коју заступам, па чак и суграђани који ту политику не подржавају јединствени су у једном: моја личност, мој начин живота и опхођења према свим грађанима никако се не могу довести у везу са било каквом криминалном радњом. То је, уз рад у интересу свих грађана Пљеваља, моје највеће достигнуће и заиста не обраћам пажњу на ваше малициозне текстове и измишљотине. Пљевља не смију да стану, вријеме је да се ради!, закључује Вранеш.

Поједини медији објавили су да Вранеш има послове са измијештањем далековода са бизнисменима блиским потпредсједнику Српске листе на Косову Милану Радоичићу за којим је Интерпол расписао црвену потјерницу, а наводо су у питању двојица браће Веселиновић.

извор: адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!