Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИКСИ ЧУВА ТИТА: Навијачи огорчени на Драгана Стојковића!

Навијачи “Црвене Звезде” и репрезентације Србије у фудбалу огорчени су на Драгана Стојковића – Пиксија, који у својој кући на Дедињу држи Титову бисту. Чланак о томе изашао је прије неки дан у “Глорији”.

Још увијек не могу да вјерујем да Пикси у својој кући држи Тита. Он је спортска икона “Звезде” и тренер репрезентације Србије, која ће на љето учествовати на Европском првенству, а обожава Броза. Срби нијесу имали већег злотвора од Броза и није могуће да то Пикси не зна. Како ли се буди и спава у сјенци бисте српског душманима, да ми је само знати, каже војвода Милета Павићевић.

Маракана

Павићевић је због репрезентације Србије, истина у кошарци, и због истицања српских обиљежја (кокарде), чак и изношен из спортског центра у Подгорици и тешко може да прихвати да тренер какав је Пикси још увијек чува у срцу – Тита!

Нешто ту не штима и питам се да Пикси неће на Европском првенству да наступа са звездом на реверу и да неће да тјера фудбалере да се крсте пред Брозовом бистом. Тешко ме је разочарао Пикси и поручујем му да нешто прочита и из куће избаци Тита, вели Павићевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АПРИЛСКИХ ДАНА 1945. ГОДИНЕ: Убијен војвода Павле Ђуришић! Слава му!

РОК ВЕРЗИЈА: Ђуришићу, млад мајоре!

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!