Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БЕЛИ ДВОР: Уставна парламентарна монархија одлично рјешење за Србе!

Удружење Краљевина Србија, највећа невладина организација у Србији, а која ради под мојим покровитељством, прославила je у петак, 1. децембра 2023. године, 15. годишњицу свог рада, пријемом у Белом Двору, а ком смо присуствовали Принцеза Катарина и ја.
Званични део свечаности почео је химном Србије, а потом су се, након мог поздрављања, присутнима обратили и г. Давид Петровић, председник Краљеве омладине, подмлатка Удружења, и г. Милош Павковић, председник Удружења, који је говорио о достигнућима и презентовао будуће планове. Догађају су присуствовали Његова Екселенција амбасадор Казахстана г. Мади Атекумлов и други чланови дипломатског кора, представници Војске Србије, чланови Крунског савета г. Владан Живуловић, г. Зоран Живановић и г. Дарко Спасић, припадници политичког, културног и јавног живота Србије и многи други уважени гости.
На слици може бити: 8 особа, гужва и текст
Захваљујем се свим чановима Удружења који су протеклих 15. година вредно радили и промовисали идеју уставне парламентарне монархије у Србији. Својим залагањем дали сте велики допринос отклањању последица вишедеценијске негативне пропаганде против Краљевске породице Карађорђевић, али је још дуг пут пред вама. Борба за истину никада није лак пут, али је увек исправан и праведан.
Удружење Краљевина Србија није политичка организација и окупља све људе без обзира на њихово политичко, верско, национално или било које друго опредељење. Уставна парламентарна монархија је одлично решење за Србију, али само ако је то и воља нашег народа. На вама је да наставите да радите на остваривању тог циља, који ће нашу отаџбину учинити бољим местом за све наше грађане.
извор: фејсбук престолонаследник Александар
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

ГЕНОЦИД НАД СРБИМА: Прошло је 79 година од пробоја логораша у Јасеновцу!

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!