Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС МАШТА, ПОПИС КАО ИЗБОРИ: Зову грађане да им пријаве неправилности!

У циљу спровођења пописа становништва, домаћинстава и станова без нерегуларности и опструкција, Демократска партија социјалиста позива грађане да пријаве све евентуалне неправилности које уоче током самог процеса, саопштили су из те странке.

Наиме, у случају да уоче било какво кршење процедуре од стране самих пописивача или сазнања да постоје друге повреде које би могле указати на нерегуларност процеса, грађани могу да нам се обрате путем телефона 069/907-965 и е-маила попис.неправилности@дпс.ме, навели су из ДПС-а.

Како су додали, „телефонске линије биће отворене од 8 до 20 часова сваког дана, а грађани који нам се обрате остаће у потпуности анонимни, при чему ће се правни тим Демократске партије социјалиста бавити подношењем пријава“.

Наша је дужност да се током реализације пописа постарамо да он прође без било каквих незаконитости, а што је у интересу цјелокупног друштва, закључили су из ДПС-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!