Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДЕЛИРИЈУМ, НОВИ ДПС, СТАРА ПЛОЧА: Све им српско смета, Николић у стању приправности, да може забранио би и слово “с”!

Пошто је због крсне славе био спријечен да присуствује националистичком дернеку код Милорада Додика, предсједник Скупштине Андрија Мандић нашао је начин да се искупи идеолозима великосрпског национализма, организујући за митрополита Јоаникија пријем у Скупштини Црне Горе, са тробојкама и иконографијом налик оној у Бања Луци, саопштио је шеф посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић.

Мандић, којег је парламентарна већина поставила на позицију предсједника Скупштине, да би ваљда Црна Гора преко Москве и Београда брже стигла до Брисела, своју функцију од првог дана користи као платформу за исивање државног суверенитета Црне Горе. И док нам држављанин Србије на челу црногорског Парламента у друштву попова јавно говори о плановима за будућност Црне Горе, наша влада ћути. Праве се “мртви”, јер јој исти Андрија Мандић уз подршку Јоаникија “пријети реконструкцијом” прије рока. Спајићева Влада гласно ћути и на четничке оргије у његовим Пљевљима, у режији тамошњег предсједника општине Дариа Вранеша, а не гласка се ни поводом заоштравања односа са сусједима које режира њен министар одбране, рекао је он.

Према његовим ријечима данас је и онима који су сумњали, јасно да је избором Андрије Мандића на мјесто предсједника Скупштине, почела нова фаза специјалног рата против Црне Горе, у којој нашу државу треба посвађати са одабраним сусједима, изоловати је из процеса ЕУ интеграција и исисати јој сваку кап грађанске крви.

Данас присуствујемо промоцији политика које су чекале своју шансу 30 година, и видимо да су ту шансу чекале само да би нас поново гурнуле у сценарио 90-их, ђе попови воде политику и ђе је сукоб, а не дијалог, начин рјешавања спорова. На грађанима Црне Горе је да одлуче до кад ће трпјети овај зулум. Што се Демократске партије социјалиста тиче, ми смо у стању пуне приправности и даћемо пресудан допринос да и ова парламентарна већина заврши као Кривокапићева и Абазовићева, закључио је Николић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

ИЗМЕЂУ СНА, ЈАВЕ И ШПИЈУНА, ДР ВОЈО ЛАКОВИЋ: Безбједоносне службе недирнуте, Седма управа пребијала људе, убиство Душка Јовановића државни тероризам!

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!