Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДЕЛИРИЈУМ, НОВИ ДПС, СТАРА ПЛОЧА: Све им српско смета, Николић у стању приправности, да може забранио би и слово “с”!

Пошто је због крсне славе био спријечен да присуствује националистичком дернеку код Милорада Додика, предсједник Скупштине Андрија Мандић нашао је начин да се искупи идеолозима великосрпског национализма, организујући за митрополита Јоаникија пријем у Скупштини Црне Горе, са тробојкама и иконографијом налик оној у Бања Луци, саопштио је шеф посланичког клуба ДПС-а Андрија Николић.

Мандић, којег је парламентарна већина поставила на позицију предсједника Скупштине, да би ваљда Црна Гора преко Москве и Београда брже стигла до Брисела, своју функцију од првог дана користи као платформу за исивање државног суверенитета Црне Горе. И док нам држављанин Србије на челу црногорског Парламента у друштву попова јавно говори о плановима за будућност Црне Горе, наша влада ћути. Праве се “мртви”, јер јој исти Андрија Мандић уз подршку Јоаникија “пријети реконструкцијом” прије рока. Спајићева Влада гласно ћути и на четничке оргије у његовим Пљевљима, у режији тамошњег предсједника општине Дариа Вранеша, а не гласка се ни поводом заоштравања односа са сусједима које режира њен министар одбране, рекао је он.

Према његовим ријечима данас је и онима који су сумњали, јасно да је избором Андрије Мандића на мјесто предсједника Скупштине, почела нова фаза специјалног рата против Црне Горе, у којој нашу државу треба посвађати са одабраним сусједима, изоловати је из процеса ЕУ интеграција и исисати јој сваку кап грађанске крви.

Данас присуствујемо промоцији политика које су чекале своју шансу 30 година, и видимо да су ту шансу чекале само да би нас поново гурнуле у сценарио 90-их, ђе попови воде политику и ђе је сукоб, а не дијалог, начин рјешавања спорова. На грађанима Црне Горе је да одлуче до кад ће трпјети овај зулум. Што се Демократске партије социјалиста тиче, ми смо у стању пуне приправности и даћемо пресудан допринос да и ова парламентарна већина заврши као Кривокапићева и Абазовићева, закључио је Николић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР “ПРАЗНИКА МИМОЗЕ”: Спаљивање лутке током карневала треба посматрати сатирички, нема мјеста за злонамјерна политичка тумачења!

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

cetinje

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!