Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

БЕОГРАД: СНО из Берана уручила “Српске народне повеље”!

У Србском културном центру “Ћирилица”- Београд предсједник Српског културног клуба Српске народне одбране Васојевића, Горан Киковић, је уручио Српске народне повеље истакнутим појединцима који су помагали њен рад и часописа Глас Холмије и то : генерал др Лука Кастратовић,проф. др Марко Миловић, професор Жељко Чуровић и пуковник Александар Ђошић. Српски културни клуб Српске народне одбране Васојевића Беране доделио је Српску народну повељу , за несебичну љубав и братску и људску помоћ у раду Српске народне одбране Васојевића и часописа Глас Холмије и у борби за ћирилицу и српски језик, као из српску националну ствар на простору српских земаља и за српске интересе и истину о српској народности.

Киковић је том приликом истакао да без добротвора и браће нема ни Срба ни њихове борбе за истину о њиховом миленијумском трајању на Балкану.

Зато неизмерно хвала нашој браћи у Београду на подршци коју имамо већ више од деценије у нашој борби.Настављамо и у наредном периоду да организујемо манифестације и промоције часописа Глас Холмије и да се на културном пољу повезујемо.Ми нисмо братски народи ми смо један српски народ.Заједничка нам је прошлост а једни са другима ћемо градити и будућност, казао је Киковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

Порука новинара: Не изручујте Асанжа!

СРПСКИ ЉЕКАРИ У ХАГУ: Прегледаће Ратка Младића, испитаће да ли прима праву терапију!

Беране: Обиљежена годишњица Првог српског устанка и Удружења ратних добровољаца!!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кошареко

“КОШМАРИ СА КОШАРА”: Сага о српским витезовима са Космета!

avdevejkA

АВДЕВЕЈКА: Храм заобишле гранате!

Draza-Mihailovic-767x600

ДА ЗНАМО: Рат четника против Бугара!

MUZEJ-HERCEGOVINE-TB-V-2

ТРЕБИЊЕ: Промоција књиге о страхотама над Србима у НДХ!

медо8-2

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нововић хапси због притиска Америке!