Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АГЕНТИ МАФИЈЕ И ЊЕНИ ЗАШТИТНИЦИ, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Црна Гора тоне у живо блато криминала и корупције!

Небојша Медојевић, предсједник Покрета за промјене, изјавио је да је данас гледао, како је навео, „безбједносни колектор“.

Застиђе. Наибоља слика стања у државии. Све лопов до лопова. Братство и јединство у Парламенту. Сви би да их ГСТ и шеф СПО слушају, да њих не дирају, а да прогоне конкуренцију и опоненте. Ужас, истакао је Медојевић.

Према његовим ријечима, „част изузецима, али сви би хтјели ГСТ као што је био Катнић“.

-Види се јасан континуитет идеологије ДПС-а – власт значи брзо лично богаћење!!! Нема јасне политичке воље за борбу против мафије. Владе Кривокапића, Абазовића и Спајића су полазале да је дил из 2020. године са Ђукановићем чврсто на снази. Нововић и Шуковић су, поред одличних резултата у борби против нарко и дуванске мафије, непоцесуирањем Кривокапића, Абазовића и Спајића дали подстрек корумпираним политичарима да злоупотребљавају свој политички утицај на успоравање или заустављање кривичних поступака за шверц цигарета и крупну корупцију у 42, 43. и 44 Влади, нагласио је Медојевић.

Како је додао, „други озбиљан дефицит је изостанак било каквих кривично-правних радњи против браће Ђукановић (Мила и Аца) и кључних хероја корупције у ери владавине ДПС“.

Све то ствара негативну политичку климу засновану на општем неповјерењу и конфликту институција, у зависности од степена утицаја криминалних кланова и корумпираних политичара. Данас послије ове сједнице требало је да чека спремна полицијска марица и да хапси агенте мафије. Умјесто њих, ухапшена је и осрамоћена држава Црна Гора, која полако, али сигурно нестаје у живом блату корупције и криминала, закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

ТУЖИЛАШТВО БУДНО ПРАТИ, АЛИ СРБЕ: Испитаћемо је ли Николаидисова лутка спаљена по закону!

СТАВ, ВЕЛИМИР АБРАМОВИЋ: Да би опстала Србија треба да буде краљевина!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Јаков нас вријеђа, можда га пустимо да се види са муслиманима!

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!