Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ТАЈНА ВЕЧЕРА У БЕОГРАДУ: Трамп млађи изјавио да је његов отац био на прагу рјешења за Косово, али је Меркел све покварила!

Тајна вечера – тако се може назватии оно што се синоћ догодило у једном београдском хотелу. Била је то вечера за бизнисмене. А организовао ју је најстарији син Доналда Трампа. Да ипак није била толико тајна – говоре и фотографије и видео који су доспели у јавност.

Мерцедес са вереницом Доналда Трампа Млађег, а затим и око 50 гостију стигли су на ненајављену вечеру у центар Београда.

Међу званицама, како Н1 сазнаје, били су Војин Лазаревић, који је свој бизнис продао компанији из Абу Дабија – Ал Дахри, као и некадашњи председник Извршног одбора Ерсте банке и члан Надзорног одбора Ваљаонице бакра Славко Царић. Били су и челници компаније која се бави онлајн гејмингом а чији је власник украјински бизнисмен, који се тренутно налази са Зеленским на заседању УН, па чак и бизнисмен из Врања.

Све је указивало на то да ће се говорити о пословању па и сам назив – „Трампова бизнис визија“, говор Доналдовог сина био је фокусиран на очеву политичку каријеру и кампању.

-Реалност ових дана је да је Америка у последње четири године отишла из напретка у беду, из мира у рат, из здравог разума у лудост, видимо и како се Америка распада и то ме подсећа на комунистичку Европу пре неколико деценија. Политички сам активан, у очевом сам тиму и ако ћемо да се боримо, борићемо се до краја, то је наш стил, изјавио је Трамп Млађи.

Иако је у Београду на Трамповој вечери све било посвећено политици, нико од српских политичара, како сазнајемо, није био позван. А Трамп Млађи тврдио је током свог говора да је његов отац био на корак од решавања кључног питања у Србији, алудирајући на Вашингтонски споразум који су потписали председник Србије Александар Вучић и косовски премијер Авдулах Хоти, али је, како каже, тадашња немачка канцеларка све то покварила.

-Мој отац је био близу тога да реши несугласице са једном од ваших суседних земаља, па је Ангела Меркел успела све да упропасти… Мислим да би победа мог оца била сјајна прилика да се наставе сјајни односи две земље. Сигуран сам да он може да створи сјајне односе са Србијом и то би заиста било тако да Меркел није све с****ла, али она никада није донела паметну одлуку, рекао је.

Након што се рано јутрос укључио у свој подкаст, Трамп Млађи је отишао у Букурешт, где се долазак сина бившег америчког председника и актуелног кандидата за исту позицију не крије као у Србији.

Доналд Трамп Млађи је извршни потпредседник „Трамп организације“ и управља компанијом заједно са својим млађим братом Ериком.

извор: сербиан тимес

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ У БИЈЕЛОЈ: Радујем се што сам у Боки гдје живе православни Срби!

СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА У БИЈЕЛОЈ: За Херцег Новим је шест и по вијекова традиције српског језика и ћирилице!

“ЗАЈЕДНО ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ”: Након убиства на Цетињу захтијевамо смјену комплетног безбједоносног сектора!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milos2

МИЛОШ САВЧИЋ, БОГАТИ СРБИН, КОГА КОМУНИСТИ НИЈЕСУ ВОЉЕЛИ: На његовом имању саграђена “Кућа цвећа”!

radić

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!