Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОНИЖАВАЊЕ, МИЛО МИСЛИ ДА СМО ИМБЕЦИЛИ: Правду прогласио осветом,Црногорце упоредио са Албанцима!

Живимо у јако затрованој атмосфери. Атмосфери која говори да ће се ћеранија по Црној гори наставити! Зашто на то упозоравам? Црногорско друштво је друштво осветника. Није то карактеристично само за албанске заједнице, за које се углавном везује крвна освета. Треба да се присјетимо да у срцу Црне Горе, у Катунској нахији, крвна освета међу одређеним староцрногорским породицама траје дуже од 200 година. Е, ко то не зна тај не разумије како је опасно када вам једина политика након доласка на власт постане реваншизам, казао је Мило Ђукановић у интервјуу за Антену м.

Реваншизам је, истиче, само политичко име за освету.

То значи да не постоји свијест о томе да треба подвући црту испод црногорске праксе освете. Онај ко ради ово што сада ради, тај не схвата да је већ отпочео нову страницу црногорских освета. И јако гријеши ако у оним лисицама над којима ликује, на рукама других људи, не препознаје своје лисице сјутра, навео је Ђукановић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!