Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРБИН БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ: Новак Ђоковић најбољи спортиста на планети!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је након освајања пете Лауреус награде за најбољег спортисту света да спорт уједињује људе и да му је драго што је узор младима широм планете.

Новак Ђоковић се освајањем пете награде изједначио са Роџером Федерером, четири пута је награђен Јусеин Болт, а по два пута Тајгер Вудс, Михаел Шумахер, Рафаел Надал и Лионел Меси. Ђоковићу је признање уручио легендарни НФЛ квотербек Том Брејди.

Нереално је да ми ти предајеш ову награду. Ти си мој спортски херој и пријатељ. Неко на кога се угледам не само у спорту, већ и животу, рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је у свом говору приметио и поздравио велики број колега на свечаности у Мадриду.

Овде има и неких сјајних тенисера: Рафа, Карлос, Мартина, Гарбиње… Ми јесмо појединачни спортисти, али сложићемо се да све успехе дугујемо својим породицама и својим тимовима. Желим да пошаљем пољубац мојој супрузи, браћи, тиму… Они су најзаслужнији за моје успехе, рекао је Ђоковић.

извор: ртс

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!