Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИК “БРИЉИРА”: Јелена је наша, Албанци ће платити њену штету!

Потпредсједник Владе и министар економског развоја Ник Ђељошај оцијенио је да је извјештавање медија поводом хапшења директорице Агенције за спречавање корупције (АСК) Јелене Перовић због потрошње горива и километраже било циркус.

Циркус сам рекао јер Албанци у Црној Гори имају велико поштовање према Јелени Перовић, рекао је Ђељошај на конференцији за медије након сједнице Владе.

Према његовим ријечима то је једина институција којом је она руководила гдје је била судија, гдје је смогла снаге да донесе осуђујућу пресуду за скандирање и вријеђање Албанаца, “што видимо и у задњим дешавањима на утакмицама – гдје их називају шиптарима”.

Албанци имају велику захвалност према њој за тај поступак, за ове друге ствари ако је неко нешто урадио, наравно да ће одговарати и у том контексту можда сам повезао, који је можда везан и за овај случај. Ја мислим да би можда Албанци били спремни да све ове ствари, ако је нешто оштетила, да јој помогну да врати ова средства из онога што су, осјећаји према том чину из 2016. године. Што мање политике и политичара када су овакве ствари у питању, нагласио је он.

Ђељошај је истакао да то говори као лидер политичке партије, а не као представник Владе.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ ДА НЕМА КОМУНИСТА: У Подгорици међународни симпозијум о Видоју Жарковићу, организатори Монтенегрини, предаје и Мило!

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!

“СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА”, ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ТРЕБА ПОДИЋИ КИНЕСКИ ЗИД: “Комшијама” смета што фестивал клапа у Херцег Новом организује СРБИН!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!