Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ХУМАНИ” ДИРЕКТОР РТЦГ: Тражи да му се смањи плата, довољно 3200 евра мјесечно!

Након што је Влада објавила информацију да Борис Раонић, генерални директор РТЦГ има највећу плату у Црно Гори, 4.042,56 евра, он је јуче тражио од Савјета РТЦГ – да му се плата смањи, пише Побједа.

Према незваничним сазнањима тог медија Раонић је казао да ће од сада примати двије, умјесто три просјечне плате као варијабилни додатак на зараду. Да варијабилни додатак на зараду није обавезан сваког мјесеца, већ да се додјељује искључиво на основу заслуга, утврдила је и ДРИ у два своја извјештаја.

Међутим, у РТЦГ тај додатак и даље сматрају редовним на основну плату.

Раонић би сада, уколико му се захтвјев усвоји, примио око 800 евра мјесечно мање, колико износи једна просјечна плата у РТЦГ, те би његова плата одсад била – 3200 евра.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИНТЕРВЈУ, СВЕТИСЛАВ ЛУТОВАЦ, ДОКТОР БЕЗБЈЕДНОСТИ: Изневјерена очекивања 30. августа, сувереност Црне Горе под знаком питања, а са кадровима ДПС-а у новој власти нема обрачуна са бившим режимом!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!