Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СКУПШТИНА: Андрија Мандић разговарао са представницима Интерпарламентарне скупштине православља, наредној сједници присуствоваће и делегација Црне Горе!

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић разговарао је данас са делегацијом Интерпарламентарне Скупштине Православља чији члан је и Црна Гора.

Мандић је прије свега делегацији пожелио добродошлицу у Црну Гору, истичући задовољство поводом данашњег сусрета, саопштено је из Скупштине.

Он је истакао да је већина становника Црне Горе православне вјероисповјести и да они заједно са припадницима других вјерских заједница чине складну заједницу и мозаик који краси нашу земљу.

Генерални секретар Интерпарламентарне Скупштине Православља Маxимос Цхаракопоулос се у име делегације захвалио предсједнику Мандићу на пријему, додајући да њихову организацију чине представници парламената 25 земаља чланица и да је циљ организације промовисање хришћанске, али и кулутуролошке димензије Православља и развој дијалога са другим монотеистичким религијама, наводи се у саопштењу.

У том контексту, генерални секретар је исказао жељу да Скупштина Црне Горе, као званични представник државе чланице, именује своју званичну делегацију за предстојећу Сједницу Скупштине Православља.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈАДНИ ОНИ, ДАНИЈЕЛ СЕ ИСПОВИЈЕДИО ДПС ОДБОРНИЦИМА: Прогоне нас, хапсе, а ми невини, борићемо се до посљедњега за Мила!

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!

равна4

СРБИ ПОМЕНИТЕ У МОЛИТВАМА: На данашњи дан 1893. године рођен Дража Михаиловић, вођа Трећег српског устанка и први герилац у поробљеној Европи!