Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Габријел добродошао, али да се не мијеша у наше ствари!

Предсједник Скупштине Андрија Мандић изјавио је да као један од домаћина жели да се „специјални изасланик“ САД за Западни Балкан Габријел Ескобар осјећа угодно и лијепо у Црној Гори, али не и да се мијеша и у унатрашње ствари наше земље.

Добродошао је свако, наши партнери и пријатељи који желе добро Црној Гори, да ова држава функционише као друге демократске земље, а то подразумијева и нека правила. Једно од правила је да није лијепо мијешати се у унутрашње ствари неке државе. Може да се чује и овај и онај став, вреднујемо све што саопштава Ескобар, али Црна Гора не жели да постане једна од савезних држава САД-а, него чланица ЕУ, поручио је Мандић у Скупштини.

Истакао да се Коалиција За будућност Црне Горе придржава свега што је предвиђено коалиционим уговором.

Враћањем неких тема уназад, као што сам данас примијетио у изјави Ескобара, мислим да се више у функцији дестабилизовања прилика у Црној Гори, него очувања мира, стабилности, европског пута, истакао је Мандић, додајући да Скупштина има позитивне оцјене из Брисела.

Подсјећамо, Габријел Ескобар је данас рекао је да је „забринут чињеницом да би некадашњи лидери ДФ могли бити дио Владе“.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

САВЕЗ УДРУЖЕЊА РАСЕЉЕНИХ И ИЗБЈЕГЛИХ У ЦРНОЈ ГОРИ: Милојко, не гласајте за Резолуцију о Сребреници!

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!