Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОДЛУКА НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ: Андрија Мандић изабран за лидера!

На данашњој четвртој редовној Скупштини Нове српске демократије у којој је учествовало 392 скупштинара, за предсједника странке је тајним гласањем, без иједног гласа против изабран Андрија Мандић. За потпредсједнике странке изабрани су Славен Радуновић, Симонида Кордић, Марко Ковачевић и Јелена Божовић.

Мандић је обавијестио Скупштину странке да ће на првој наредној сједници Главног одбора за предсједника Извршног одбора изабрати Јована Јола Вучуровића, да ће на челу привредно-економског савјета бити Милутин Ђукановић, док ће на челу политичког савјета Нове српске демократије бити изабран Будимир Алексић.

Мандић је, како је саопштено из ове партије, казао да Нова српска демократија свједочи спајању искуства и младости, те се након његовог избора за предсједника странке захвалио скупштинарима, изразивши увјерење да ће Нова српска демократија, вриједним и посвећеним радом како искуснијих, тако и млађих генерација постати највећа странка на политичкој сцени Црне Горе.

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић, пожелио је скупштинарима срећан рад, а Новој српској демократији пуно успјеха.

Предсједник Мандић је истакао да с обзиром на чињеницу да је ово радна Скупштина, на њу нису позивали госте, осим делегације Демократске народне партије коју Нова српска демократија не сматра гостима, већ браћом, наводи се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!