Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ: Фака Дервишевић из Берана даје новац да се гласа за ДПС!

‘-Фака Дервишевић из Берана, насеље Талум, замјеник директора електро-техничке школе у Беранама, већ мјесец и по посјећује породице по насељу Талум и врбује их да гласају ДПС за новац. Такође, направио је списак људи који су поријеклом из тог краја, а већ деценијама живе у Њемачкој и Луксембургу и тамо имају пребивалиште и радне дозволе. Организује њихов долазак на гласање са плаћеним повратним картама и путним трошковима, варајући их да неће имати никаквих посљедица због тог противуставног чина, саопштили су из ДФ-а.

Коалиција “За будућност Црне Горе” је у посједу тих спискова и наша ће јавност, као и власти Луксембурга и њемачких покрајина из којих буду долазили прекршиоци закона, убрзо бити упознати са тим.

Подсјећамо да је Демократски фронт покренуо акцију “Нека остану дома”, како бисмо коначно зауставили гласање “фантом бирача” који се налазе на бирачком списку у Црној Гори, а деценијама живе у иностранству и тиме не испуњавају основни, резиденцијални услов за гласање. У комуникацији смо са надлежним службама из пет европских држава, којима ћемо након избора послати списак људи који су гласали у Црној Гори, и на тај начин користили право које произилази из пребивалишта у Црној Гори. С обзиром да нико не може имати пребивалиште у два мјеста, њихов статус и радна дозвола у тим државама ће бити преиспитани. Још једном позивамо све који имају сазнања о људима који одлучују о нашим судбинама, док уживају у погодностима живота и рада у Западној Европи, да их анонимно пријаве путем апликације “Нека остану дома”, закључују они.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!