Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Још један “Ковид центар” у Подгорици: Поред Толоша и на Златици!

Дом здравља Подгорица (ДЗП) отвориће данас још један Ковид центар за одрасле, у здравственом објекту на Златици. Како је саопштено из те здравствене установе, нова амбуланта отвара се због повећаног броја пацијената са симптомима који упућују на сумњу инфекције коронавирусом у Ковид центру у Толошима.

-Број телефона на који грађани могу пријавити здравствене тегобе у здравственом објекту на Златици је 067 709 607, казали су из ДЗП-а.

Они су подсјетили да је, у складу са одлуком Националног координационог тијела за заразне болести, од средине марта отворен први Ковид центар у Толошима, а од 1. априла на Златици педијатријски Ковид центар за преглед дјеце старости до 18 година, сумњиве на инфекцију коронавирусом

Како су навели, контакт телефон Ковид центар у Толошима је 067 071 846, док су бројеви за информације и стручне консултације са љекаром педијатром у центру на Златици 020/690-161 и 067 709 608.

-Контак телефон Јединице за патронажу у здравственом објекту Блок пет, намијењен за пацијенте суспектне на Ковид19, је 067 192 666, а Центра за лабораторијску дијагностику у Блоку пет 067 073 913, казали су из Дома здравља.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

ОДВРАТНИ ДПС, ИВАН ВУКОВИЋ: Важнији му Хрвати од Срба!

УКОЛИКО ВЛАДА ГЛАСА ЗА РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Десетак српских организација организоваће протесте и блокаду улица!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

osman

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!

kruna5

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!