Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Новинар Велиша Кадић: Шчепали су ме прије него што сам могао да покажем акредитацију!

Новинар и дугогодишњи дописник београдских “Вечерњих новости” Велиша Кадић приведен је вечерас током нереда у Никшићу. Кадић тврди да је ухапшен у моменту када је покушао да сними како два полицајца вуку једног момка, који је пружао отпор.

Док је трајала та драма, један од униформисаних лица са кацигом ми је пришао и рекао – ко ти је дао право да сликаш, ко си ти. Иако сам ја имао акредитацију, нисам стигао да је покажем, јер су ме шчепали, казао је Кадић.

Он је додао да му је затим пришло друго службено лице које је казало колегама да га воде.

Питао сам о чему се ради, рекао да сам новинар, затим су ме питали гдје ми је телефон и казали да уништим снимке. Питао сам – како да уништим кад ме држите, онда су ми сасули овај бибер спеј у очи. Још увијек не могу да отворим око, казао је Кадић.

Додао је да су му избрисали све снимке са телефона. Он је истакао да оно што је он прошао пролазе многи, те да га полиција није ударала. Након што је дао изјаву у Центру безбједности у Никшићу, пуштен је на слободу.

Извор: Вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!