Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Из Кине и Турске: Стигло 2000 тестова за корона вирус

У Црну Гору синоћ је стигло 2.000 тестова за коронавирус. Како је саопштено из Владе, ријеч је о донацијама Кине и Турске.

Кина је, као држава која се прва суочила са разорним утицајем овог вируса на здравље и живот грађана и на укупни друштвени и економски систем, донацијом исказала посебно разумијевање и бригу према Црној Гори, и још једном потврдила пријатељски однос, саопштено је из Владе.

Турска је, кажу у Влади и овим гестом, у веома изазовном времену у којем се читав свијет бори против пандемије коронавируса, још једном потврдила чврсто пријатељство и савезништво са Црном Гором.

Црногорска и турска Влада су, како је наглашено, данас такође заједнички демонстрирали бригу о грађанима двије земље, заједничким ангажовањем на повратку својих држављана кући.

Национално координационо тијело за заразне болести захвалило је Кини и Турској на донацијама и поручило да је цијели свијет у борби против опаког вируса, а пријатељи стоје једни уз друге.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

АФОРИЗАМ ДАНА, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “По свијету се вуцало, па када се офуцало…”!

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!