Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Криза милионера у Црној Гори: Данас их је 66, а било их је 71

У Црној Гори има 66 милионера, који на рачунима у овдашњим банкама имају милион и више еура, саопштено је из Централне банке уз појашњење да се ради о прелиминарним подацима.

-Према прелиминарним мјесечним подацима, које су банке доставиле Централној банци на 31. децембар 2019. у Црној Гори има 66 физичких лица која имају депозиту износу милион и више еура, саопштили су из ЦБЦГ.

Они кажу да највећи депозит физичког лица износи 17,9 милиона евра. Закон спречава да се саопшти податак која особа има најдебљи конто у банци. Из Централне банке су, међутим, казали да грађанин са највећим рачуном није наш држављанин већ странац нерезидент.

Највише је оних који имају од милион до пет милиона на банкама.

-Депозит у износу од милион до пет милиона евра имају 63 физичка лица. Два физичка лица имају депозит у износу од пет до 10 милиона, а једно физичко лице од 10 до 20 милиона, саопштили су структуру милионера из Централне банке.

Подаци показују да се број милионера смањио јер је по подацима у септембру прошле године депозит већи од милион ерра у Црној Гори имао је 71 грађанин. Највећи износ депозита појединаца износио је тада 31,9 милиона.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

“ВЕТЕРАНИ 63 ПАДОБРАНСКЕ БРИГАДЕ”: Вјечна слава свим палим борцима и јунацима у борби против фашизма и нацизма!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Да имамо министре гласали би против усвајања Резолуције о Сребреници, нећемо дозволити повратак ДПС-а, предложићемо Резолуцију о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

логор1

ЦРНА ГОРА (НЕ)БИРА: Београд или Сребреница!

jovan eraković

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Кад пред микрофоне излази искључиви, ваља их искључивати”!

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!