Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Иван Вуковић се спрда грађанима: Из лимузине препоручује грађанима да возе бицикле!

Поводом актуелног загађења ваздуха огласио се Главни град, односно њен градоначелник Иван Вуковић. Предложио је да грађани пређу на бицикла, чисте димњаке и користе електрична возила!

-Препоручујемо да, уколико су у могућности, пређу на алтернативне видове превоза, односно да користе услуге јавног превоза и да смање коришћење индивидуалног превоза током наредних дана, док трају овакви временски услови. Препоручује се да редовно чисте димњаке те да, уколико је могуће, користе адекватнији огрев. Таквим индивидуалним поступањем сваки грађанин, тј. домаћинство даће допринос смањењу загађења ваздуха у главном граду, као и у читавој држави”, поручили су из Главног града. Грађане подстичу и да користе бициклистичке стазе и доступна електрична возила…, издекламовао је листу предлога Вуковић док се јурећи луксузном лимузином подгоричким улицама упутио ка првом ресторану.

Главни град и овај њен несрећни градоначелник већ дуже се спрдају са грађанима и све проблеме који они не умију да ријеше сваљују на леђа обичних грађана. И то чак проглашавају својим великим политичким достигнућима. Да барем овог Вуковића и његове секретаре понекад видимо у градском превозу и на бициклима, па хајде да их донекле и разумијемо, али прије ће подгоричке мачке и мишеви гурати електричне тротинете него што ће они изаћи из луксузних лимузина и позамашног возног парка!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋА МУСЛИМАНИ НЕБРАТСКИ ПРЕМА ПРАВОСЛАВНОЈ БРАЋИ: Смета им споменик митрополиту Амфилохију, а тргу у Гусињу дали име Али паше, познатом по борбама са Црногорцима!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Што се “Вијести” буне, па Шумадинац ће добити црногорскои држављанство!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

amfilohije-radovic-reuters-326563

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!