Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Вријеме полетних партијских радника: Митровић утврђује Милове тезе!

Изгледа да су се први ешалони ДПС-а испуцали са саопштењима, па су на ред дошли другопозивци, односно предсједници општинских одбора. Ту шансу је једва дочекао Иван Митровић, предсједник ДПС-а у Никшићу, да разради тезе свога шефа и да партијским бесмисленим мантрама развесели сваког здраворазумског грађанина.

У посљедње вријеме ДПС саопштења су толико бесмислена да постају симпатична и као да нијесу одавде, односно као да их пишу људи који не живе у Црној Гори. По томе што је овај Митровић написао ја бих рекао да је у близини неког вулкана, можда оног у Мексику што је прорадио ових дана, па од пепела не види ни прст пред очима, па онако затворених очију пише о ономе што му се мота по глави, а у исто вријеме стријепи хоће ли се све то свидјети вољеном шефу. Пише он о актуелној хомогенизацији државних непријатеља на литијама, сметњама на европским путевима, чије је њихово, које никада није било њихово, јер ово што су они сад њихови преци никада нијесу били и остале безвезарије. Удри Митровићу, дошло је твојих пет минута, али оне прођоше као да нијесу ни биле!

-Бестидна манипулација вјером обиљежила је почетак ове за нас и нашу државу изузетно и далекосежне и важне године. Циљ је хомогенизација противника црногорске државе и њених грађанских и евроатланских опредјељења. Опет се, као и много пута до сада, под једну заставу покушавају сабрати сви они који су против да Црна Гора буде и црногорска и српска и албанска и бошњачка и хрватска, православна, муслиманска, католичка, да буде свих оних који у њој живе. Да буде своја! Коме то смета да оно што се данас налази у Црној Гори буде власништво свих грађана Црне Горе. Коме смета да црногорски грађанин коначно почне мислити о ономе о чему мисли и просјечан грађанин Европе? Коме смета да се црногорска младост отргне од омамљивача прошлости и чврсто стане на пут реалног живота и будућности? Коме одговара да не одговара грађанима Црне Горе за оно што ради у Црној Гори? Чије је оно што је наше ако не управо свих нас који су овдје рођени или смо дошли и изабрали да живимо ту? Ко на то може полагати прече и веће право? И ко може све то вољети више од нас који смо са тим одрасли генерацијама и сматрали га дијелом свих нас? Ко снива о томе да сада не буде наше оно што јесмо сви ми? Шта је мотив да се вјерска заједница не упише у регистар вјерских организација који се води у Црној Гори? Шта се то и коме отима у Црној Гори ових дана? Ко и за чији интерес измишља лажи да ће попови остајати без посла? Јесте Добрица Ћосић написао оду лажи и њеној улози у историји Србије, али оно са матичним бројем Светог Саве је превршило баш сваку мјеру. Одговори на ова питања, како истиче Митровић, јасно легитимишу и изводе на чистац и манипулаторе и узурпаторе, њихове интересе и мотиве, али и једнако јасно указују на неопходност нашег разумијевања о чему се заправо ради, како би и овом изазову одговорили на прави начин, вели Митровић.

На сијасет глупих питања Митровићу ћу понудити само један одговор. Једино том твом ДПС-у смета да сви грађани у Црној Гори живе као остали свијет, па их овако дијели на ситне комаде. Није ДПС рјешење,  него главни проблем ове несрећне државе, мој полетни партијски радниче Митровићу!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИЧКЕ ЛАЖИ И ПРОПАГАНДА: Краљевина моћнија од социјалистичке Југославије!

ВЛАДИКА НИКОЛАЈ ВЕЛИМИРОВИЋ: Како бити добар Србин!

КАО ИЗ ФАБРИКЕ: Исте кошуље, машне, сакои, топ униформа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vijesti

КОНТРАДЕФАНЗИВА ОФАНЗИВЕ (“ВИЈЕСТИ”): Пописни Срби и Ерин Броковић!

deklaracija

СУДБОНОСНИ ПОГРЕШАН СРПСКИ ПОТЕЗ: У Загребу усвојена Декларација о уједињењу Јужних Словена!

nik

КО НАС И ГДЈЕ ТО ВОДИ: Ник Ђељошај у име Црне Горе у Вашингтону потписује Меморандум о разумијевању са Америком!

srpskohrvatski-partizani-ulaze-u-beograd-oktobra-1944-1944-unknown-40-partizani-ulaze-u-beograd-P2CNHH

КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Београд није ослобођен 20. октобра 1944. године!

Rajko-Perovic

СЈАЈНО, ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, РАЈКО ПЕРОВИЋ: Они неће са нама, а због тога што су такви какви су, ДПС неће са њима!